Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí

13.06.2024 16:31 | Tisková zpráva

Městské koupaliště v Mladé Boleslavi je připravené otevřít již o víkendu 15. a 16. června, záleží na aktuálních meteorologických podmínkách. Městská společnost sportovní a rekreační areály o tom bude informovat na svém webu saramb.cz a facebookové stránce Koupaliště Mladá Boleslav.

Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Kromě obvyklých přípravných prací, které každoročně předcházejí otevření areálu, je novinkou pergola vybudovaná u stánku s občerstvením poblíž hlavního vstupu do areálu.

Pokud tomu počasí bude nakloněné, mladoboleslavské koupaliště poprvé otevře o víkendu 15. a 16. června. Dle aktuálních podmínek by pak bylo otevřeno i ve všedních dnech v druhé polovině června.

Otevírací doba mladoboleslavského koupaliště bude 9.00 do 21.00 hodin. Dospělí zaplatí za celodenní vstupné 150 Kč při použití MB karty (170 Kč bez MB karty). 

Děti od 110 cm do 15 let, studenti do 26 let, držitelé Janského plakety a senioři nad 62 let zaplatí 90 Kč s MB kartou (110 Kč bez MB karty) a pro děti do 110 cm platí jednotné vstupné 30 Kč.

Odpolední vstupné platí v čase od 15.00 do 21.00 hodin a s MB kartou vyjde na 70 Kč (bez MB karty 90 Kč). Večerní vstupné platí v čase od 18.00 do 21.00 hodin a s MB kartou vyjde na 40 Kč (bez MB karty za 60 Kč). Senioři nad 70 let a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma.

Novinkou je rodinné vstupné, které je možné uplatnit při nákupu celodenních či odpoledních vstupenek. Pro dva dospělé rodiče platí vstupné dle ceníku popsaného výše a každé dítě nad 110 cm zaplatí jednotnou částku 50 Kč. Například při vstupu dvou rodičů a dvou dětí tedy vyjde celodenní vstupné na 400 Kč s MB kartou a 440 Kč bez MB karty. Rodinné vstupné je omezené na maximálně čtyři děti.

Letní pláž na severním sídlišti bude otevřená od 29. června, pokud počasí dovolí. Celodenní vstupné bude pro dospělého 70 Kč, dítě do 130 cm zaplatí 30 Kč a senioři nad 70 let mají vstup zdarma.

Podrobný ceník naleznete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

16:14 Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

Dříve dbal na bezpečnost spícího města, dnes zahraje na trumpetu a popřeje dobrou noc. Řeč je o pono…