Mladá Boleslav: Město podpoří Divadelní studio částkou 50 000 Kč

22.02.2013 19:47

Rada města ve čtvrtek schválila poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 50 000 Luďku Jiříkovi na činnost Divadelního studia Mladá Boleslav v roce 2013. Divadelní studio organizuje kurzy herecké výchovy pro děti a mládež. Informoval o tom dnes náměstek primátora Daniel Marek.

Mladá Boleslav: Město podpoří Divadelní studio částkou 50 000 Kč
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Divadelní studio Mladá Boleslav v současnosti sdružuje 30 členů ve věku od 8 do 18 let, kteří se schází jedenkrát týdně v prostorách Domu kultury Mladá Boleslav. Cílem studia je harmonické rozvíjení dětí a mládeže pomocí estetické a citové výchovy. Celkový rozvoj osobnosti členů studia se utváří pomocí her, cvičení a seberealizací studentů při divadelních vystoupeních. Tento školní rok bude ve znamení příprav a studia inscenace W. Shakespeara Sen noci svatojánské. Studio je vhodnou protiváhou bohaté nabídce mimoškolních aktivit zaměřených na sport a zvládání technických dovedností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…