Mladá Boleslav: Skatepark na Radouči čeká slavnostní otevření

22.04.2024 10:23 | Tisková zpráva

Ve středu 24. dubna se uskuteční slavnostní otevření nového skateparku, který město vybudovalo v areálu Betonárka Radouč. Oficiálně bude sportoviště otevřeno v 15:15, poté budou na místě následovat exhibice a vystoupení předních českých mistrů na skateboardech. Jedná se o druhou etapu volnočasového areálu, který město buduje v bývalé betonárce.

Mladá Boleslav: Skatepark na Radouči čeká slavnostní otevření
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V roce 2022 zde vznikl v rámci první etapy pumptrack pro cyklisty, který je od té doby hojně využíván, ještě předtím ale musely být zdemolovány zbytky starých objektů, které na místě budoucího multifunkčního volnočasového areálu stály.

Loni začala výstavba právě otvíraného skateparku, vznikla zde moderní skate plaza, která z části skateboardistům simuluje ulici. Její další částí je betonová vana, takzvaný pool. Jde o nejmodernější typ skateparku, který nabídne i oblíbené překážky, jako jsou zábradlí, schody, kovové hrany i další atraktivní prvky.

Nyní je v plánu třetí etapa, kdy by zde mělo vzniknout workoutové cvičiště a dětské hřiště, jak můžete vidět na vizualizacích ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…