Pelhřimov: Tradiční festival láká na rekordy i koncerty

04.06.2024 22:09 | Tisková zpráva

Akrobati na šálách, Železný Zekon, mistr honáckého biče, rychlojedlík, show na jednokolce, lyžař na střeše auta, to je opravdu jen ve stručnosti nabídka už 34. ročníku Festivalu Pelhřimov - město rekordů, který se uskuteční 7. a 8. června na Masarykově náměstí.

Pelhřimov: Tradiční festival láká na rekordy i koncerty
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

„Festival je akcí s jednou z nejdelších tradicí v Kraji Vysočina. Směřuje k ní mnohdy celoroční úsilí řady rekordmanů, kteří si do Pelhřimova přijíždějí pro zápis do České knihy rekordů. Kromě atraktivního rekordmanského a hudebního programu zde budou uděleny dvě desítky výročních rekordmanských cen,“ informoval Miroslav Marek, prezident pořadatelské Agentury Dobrý den.

Těšit se můžete i na bohatý kulturní program. V rámci něho se uskuteční koncerty Flamengo Reunion Session, Precedens, Raf a spol. a v neposlední řadě Pink Floyd Revival Czech.

Festival Pelhřimov - město rekordů už dávno není jen dvoudenním honem za rekordy. Předcházela mu akce Rekordman roku v Senátu, která se 22. května uskutečnila ve Valdštejnské zahradě v Praze. V Pelhřimově si před festivalem užijeme rekordmanský týden, který se stane jakousi předzvěstí blížícího se festivalu.

Podrobnosti o festivalu naleznete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Luhačovice: Obnovený areál Slunečních lázní je Stavbou roku Zlínského kraje

10:23 Luhačovice: Obnovený areál Slunečních lázní je Stavbou roku Zlínského kraje

Prestižní ocenění Stavba roku Zlínského kraje putuje v tomto roce do Luhačovic! Hlavní cenu v katego…