Na zabijačku už před zahájením akce začaly proudit davy lidí a zájem nepolevil až do konce akce. Nabídka byla velmi široká, nechyběly tradiční zabijačkové pochoutky, horká polévka nebo špekáčky, ale také uzené ryby nebo speciálně ochucená masa. Mistr řezník v průběhu dne popisoval bourání vepřového masa nebo ukazoval, jak se vyrábí jitrničky a jelítka.
Atmosféru dotvářela živá hudba v podání Švejk-bandu Milana B. Karpíška. Pro zahřátí byl v nabídce svařák nebo Tatranský čaj.
„Zájem veřejnosti nás velmi potěšil. Už teď můžeme pozvat na další zabijačku, která se uskuteční 19. března na Borech ve vnitrobloku Šimerova,“ zve vedení obvodu.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV