Plzeň 3: Zabijačkové pochoutky mizely řezníkům pod rukama

21.02.2022 14:05 | Tisková zpráva

Jak se bourá maso, vyrábí jitrnice nebo klobásy? Tohle všechno a mnohem více mohli vidět návštěvníci zabijačky na Skvrňanech, kterou poprvé uspořádal městský obvod Plzeň 3.

Plzeň 3: Zabijačkové pochoutky mizely řezníkům pod rukama
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Na zabijačku už před zahájením akce začaly proudit davy lidí a zájem nepolevil až do konce akce. Nabídka byla velmi široká, nechyběly tradiční zabijačkové pochoutky, horká polévka nebo špekáčky, ale také uzené ryby nebo speciálně ochucená masa. Mistr řezník v průběhu dne popisoval bourání vepřového masa nebo ukazoval, jak se vyrábí jitrničky a jelítka.

Atmosféru dotvářela živá hudba v podání Švejk-bandu Milana B. Karpíška. Pro zahřátí byl v nabídce svařák nebo Tatranský čaj.

„Zájem veřejnosti nás velmi potěšil. Už teď můžeme pozvat na další zabijačku, která se uskuteční 19. března na Borech ve vnitrobloku Šimerova,“ zve vedení obvodu.

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Lenka Knechtová byl položen dotaz

bydlení

Vámi kritizovaná digitalizace stavebního řízení je podle mě zanedbatelný problém v porovnání s tím, že má ČR problém s nedostatkem bydlení, které, když už je, tak je pro většinu smrtelníků nedostupné. A upřímně nemám dojem, že když jste byli ve vládě, že jste problém nějak řešili. Můj dotaz tak zní,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Nejlepší vína světa se sešla v Hustopečích

13:44 Hustopeče: Nejlepší vína světa se sešla v Hustopečích

Letos již čtrnáctým rokem objíždí hustopečský vinař Miroslav Hrabal se svým týmem a podporou Města H…