Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás

20.10.2024 20:31 | Tisková zpráva

Pod záštitou hlavního organizátora MAS Dolní Pojizeří proběhl již 7. ročník oblíbené akce Čistá řeka Jizera. Uklízelo přes 200 dobrovolníků z Turnova, Mnichova Hradiště i Loukovce.

Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Již tradiční akce proběhla ve dnech 4. a 5. října podél celého toku řeky Jizery a přilehlého okolí. S velkým nasazením letos uklízelo na 210 účastníků ze spolku Junák Turnov, Fokus Turnov a žáci ze základních a středních škol Turnov, Mnichovo Hradiště a Loukovec.

Za přispění celkem pěkného počasí se podařilo nasbírat 34 pytlů odpadků, 11 ks pneumatik a dalšího odpadu jako matrace a použité injekční stříkačky. V rámci akce bylo také možné se zapojit do soutěže o hodnotné ceny.

Děkujeme všem za jejich účast a obětavý přístup.

Poděkování patří také Technickým službám Turnov, které se postarali o odvoz a likvidaci odpadu v Turnově a během 2 dnů odvezli 7,3 t odpadu. Odvoz a likvidaci odpadu uhradilo město Turnov. Poděkování dále míří do Bakova nad Jizerou, obce Loukovec a městu Mnichovo Hradiště.

Vážíme si toho, že mnohým z nás nejsou lhostejná místa našeho krásného kraje a příští rok se budeme opět těšit z dobrého pocitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás

20:31 Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás

Pod záštitou hlavního organizátora MAS Dolní Pojizeří proběhl již 7. ročník oblíbené akce Čistá řeka…