Vsetín: Město chce být ještě lepším místem pro rodiny

31.05.2024 10:28 | Tisková zpráva

Město Vsetín se zapojilo do projektu auditu familyfriendlycommunity (AFFC). Jeho cílem je utvářet společným úsilím města a jeho obyvatel místo, ve kterém se žije dobře napříč všem generacím. Město v rámci tohoto projektu připravuje první workshop pro veřejnost, který se uskuteční v pondělí 3. června na městském úřadě.

Vsetín: Město chce být ještě lepším místem pro rodiny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Spolu s dalšími městy a obcemi jsme se rozhodli zapojit do tohoto projektu, který zastřešuje  Zlínský kraj. Chceme využít nabídky nezávislého pohledu zvenčí na aktivity pro rodiny, které se na území města dějí. Naším cílem je zpříjemnit život ve městě a najít nové příležitosti, na kterých budeme pracovat,“ uvedl místostarosta Jiří Růžička, který má sociální věci ve své gesci.

„V současné době připravujeme setkání s občany-workshop, kde zhodnotíme současný stav prorodinných a mezigeneračních aktivit ve městě a poté s využitím námětů od občanů vytvoříme návrh nových opatření, která budou následně schválena,“ vysvětlil dále Růžička s tím, že návrh opatření prorodinných aktivit bude připraven do konce letošního roku.

První workshop na téma aktuálního stavu prorodinné situace ve městě se uskuteční v pondělí 3. června v 16 hodin v zasedací místnosti č. 614 v 6. patře budovy městského úřadu na Svárově.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

16:14 Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

Dříve dbal na bezpečnost spícího města, dnes zahraje na trumpetu a popřeje dobrou noc. Řeč je o pono…