Zlín: Areál zoo ovládne Halloween

23.10.2024 10:23 | Tisková zpráva

Pokud hledáte program pro blížící se podzimní prázdniny, zavítejte s dětmi do zlínské zoo. Od soboty 26. do středy 30. října 2024 zoo nabídne pestrý program v rámci oslav starodávného keltského svátku Halloween.

Zlín: Areál zoo ovládne Halloween
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Areál zahrady rozzáří nápaditá a zábavná výzdoba, ve které nebudou chybět čarodějnice, kostlivci, obrovské pavučiny, netopýři nebo dýně. Děti se mohou těšit na oblíbené dlabání dýňových „lampiček“, komentovanou prohlídku s čarodějnicemi, lampionový průvod nebo Školu čar a kouzel, na starší čekají ohňové show a také sobotní noční strašidelná stezka. Speciální dětské halloweenské prohlídky s průvodci v podobě upíra, Bílé paní a čarodějnice každý den nabídne zámek Lešná.

Každý den v uvedeném období přinese jiný program, Zoo Zlín proto doporučuje sledovat webové stránky a sociální sítě zahrady. „Přesný časový program všech dnů oslav zájemci již nyní objeví na našem webu a Facebooku. Navíc vždy dva dny před konkrétním datem zveřejníme podrobný harmonogram dne se všemi potřebnými informacemi. Program oslav bude také k dispozici v areálu zoo. Snažili jsme se namíchat opravdu pestrý halloweenský koktejl, doufáme, že se bude líbit,“ uvedla Romana Mikešová, vedoucí marketingu.

plakát

Jak dále dodala, halloweenské dýně udělají radost i samotným zvířatům a přiblížila: „Pracovníci zoo v sobotu 26. a v pondělí 28. října do vybraných expozic zvířat umístí plné nebo vydlabané dýně. Třeba pro surikaty to bude hlavolam ukrývající odměnu, pro hyeny a jaguáry zábavná hračka a pro tapíry, slony a medvědy sladká pochoutka. O zábavu rozhodně nebude nouze."

Během halloweenských oslav budou otevřeny všechny restaurace v areálu, Chocolatérie a Kefa bar. „Speciální halloweenské menu v restauraci Neapolitáno nabídne třeba prsty zlé čarodějnice, krkavčí hnízdo nebo pečenou mumii. Stánek U dvou nebožtíkův u restaurace Tyrol zase pozve na jedinečné zombie burgery,“ pozvala návštěvníky Romana Mikešová.

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Martin Kupka byl položen dotaz

digitalizace

Chcete vyhlásit nové výběrové řízení na digitalizaci stavebního zákona, ale nějak jste zapomněl říct, kdo bude platit tu předchozí?? A protože to byl průšvih celé vlády, měla by to i zaplatit. Třeba z těch 6,9 % co dostane přidáno. Rozhodně by to bylo čestné nemyslíte, jestli víte co to je ?? Děkuj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Plzeň 3: Trojka chrání ježky i jejich blešky. Už potřetí!

7:17 Plzeň 3: Trojka chrání ježky i jejich blešky. Už potřetí!

Pořádně se vykrmit, najít si vhodný úkryt a ideálně prospat zimu. Takový plán má na podzim každý jež…