Zlín: Město se zapojí do Dnů umělé inteligence

20.10.2024 16:33 | Tisková zpráva

Statutární město Zlín zve na 3. ročník festivalu umělé inteligence Dny AI, který se od 14. do 27. října koná napříč republikou. Ve Zlíně se seminář Smart Cities a budoucnost dopravy v době umělé inteligence uskuteční v úterý 22. října v Cafe204 Park Zlín. K účasti na akci, kterou spolupořádají statutární město Zlín a společnost Zlin.AI, je nutná registrace.

Zlín: Město se zapojí do Dnů umělé inteligence
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Na semináři mimo jiné představíme připravovaný projekt Inovace v rozvoji řízení dopravy s využitím prvků C2X ve Zlíně, o kterém se mezi veřejností šíří řada mýtů,“ uvedl Martin Habuda, vedoucí oddělení koordinace projektů Magistrátu města Zlína.

Ústřední linkou Dnů AI je představení umělé inteligence v návaznosti na aktuální dění a vývoj této technologie. Významná část programu se proto věnuje praxi a konkrétním příkladům využití AI, a to napříč obory lidské činnosti a v různých kontextech. Dny AI otevírají prostor pro nahlédnutí na umělou inteligenci v netradičních souvislostech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Dobrý den paní poslankyně.

Myslíte si, že do zrušení zeleného nesmyslu ohledně provozu aut se spalovacím motorem, je jen možnost získat si pár voličů? Jenže tady nejde jen o ty auta, ale i o potravinovou soběstačnost, či ne? Vláda se začíná točit jen o nějaký kousek z toho nesmyslu, myslím si, že to jim stačit nebude. Viz to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás

20:31 Turnov: Čistá řeka Jizera i u nás

Pod záštitou hlavního organizátora MAS Dolní Pojizeří proběhl již 7. ročník oblíbené akce Čistá řeka…