Bartůšek (Přísaha): Nelegální migranty rozdělí do východní a střední Evropy

03.06.2024 11:17 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu na vyjádření francouzského premiéra Attala o přerozdělování migrantů

Bartůšek (Přísaha): Nelegální migranty rozdělí do východní a střední Evropy
Foto: Archív NB
Popisek: MSSc. et MSSc. BSc. Nikola Bartůšek, socioložka, kandidátka Přísahy do EP

Francouzský premiér konečně přiznal to, co my tvrdíme od samého počátku migračního paktu. Nejde o boj proti nelegální migraci, ale o způsob, jak imigranty přesunout jinam! Premiér Attal pro TV Francie 2 šel s pravdou ven: “Migrační pakt se nebude primárně týkat francouzských městeček, ale zemí východní Evropy, které dosud odmítaly přijímat migranty.”

Premiér Attal pokračoval ve vysvětlování, proč byl pakt přijat, a pronesl skandální větu: “Podařilo se nám je přimět k podpisu dohody, která říká: Buď přijmete imigranty jako Francie, Španělskoči Itálie, nebo budete platit ochranu vnějších hranic.”

Ještě skandálnější je fakt, že naše vláda tomu všemu nejen mlčky přihlíží, ale dokonce to schvaluje! Ambicí nikdy nebyl boj s nelegální migrací, ambicí vždy bylo přerozdělení uprchlíků do východní a střední Evropy. Pakt byl pro Česko vždy bezpečnostní hrozbou a naše vláda v čele s Petrem Fialou jim to umožnila! Naší prioritou je okamžitě opravit tento zpackaný migrační pakt.

Už 7. a 8. června můžete vybírat zástupce do Evropského parlamentu, kteří nás v Bruselu nezradí a budou bojovat za naše zájmy!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

22:41 Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

Úspěšné české juniorské reprezentantky ve veslování Eva Slepičková a Michaela Uličná dorazily dnes n…