Gregor (Motoristé sobě): Spustili jsme nábor do své mládežnické organizace. Hlásí se stovky lidí

08.09.2024 16:14 | Monitoring

Politická strana Motoristé sobě spustila v sobotu 7. září 2024 na stránkách www.motorgen.cz nábor členů do své mládežnické organizace Generace Motor. V prvních chvílích po spuštění se hlásí stovky zájemců z okruhu mladých lidí ve věku 15 – 35 let.

Gregor (Motoristé sobě): Spustili jsme nábor do své mládežnické organizace. Hlásí se stovky lidí
Foto: Motoristé Sobě
Popisek: Vedoucí mládežnické organizace Motoristů Sobě, Matěj Gregor

„S radostí mohu říci, že už pár desítek minut od zveřejnění přihlašovacího formuláře se ukázalo, že klub Generace Motor bude svoji činnost začínat s více než tisícovkou zakládajících členů, a tak se rovnou stane největší politickou mládežnickou organizací v České republice,“ říká její zakladatel Matěj Gregor, který je rovněž předsedou moravskoslezské krajské organizace Motoristů sobě.

Zástupci Generace Motor chtějí aktivně bojovat s negativním vývojem a vysílením dnešních mladých. „Stále více lidí upadá do krizí a ztrácí vizi vlastní budoucnosti. Kriticky přibývá mladistvých sebevražd, naši vrstevníci tloustnou a podléhají závislostem,“ uvádí se v dnes zveřejněném Manifestu Generace Motor, který zároveň kritizuje politické směřování některých západních vlád. Ty si podle klubu MotorGen „nezodpovědně zahrávají s agresivními ideologiemi,“ což se projevuje strašením přehnanými dopady klimatických změn, ale také zbytnělou politickou korektností, která vede k povinné adoraci všemožných menšin, ideologie genderismu či propagandy LGBTQ+, které pohlaví člověka považují za pouhý „sociální konstrukt“, a tím popírají samotnou biologickou podstatu člověka.

Klub Generace Motor chce mladé lidi motivovat ke sportu, k vzájemnému propojování a k tvrdé práci sami na sobě. Chce spojit množství lidí s vnitřním odhodláním postarat se o vlastní zdravý, úspěšný a naplněný život. „Kromě pevného propojení v on-line prostoru se soustředíme i na pořádání kulturních, sportovních a politických akcí. Organizujeme tuzemské i zahraniční výjezdy za poznáním a jednodenní i vícedenní soustředění po celé republice. Naučíme se vnímat svět v souvislostech, protože my, členové Generace Motor, chceme být jeho budoucí hybnou silou,“ uvádí v Manifestu zveřejněném na stránkách Motorgen.cz Matěj Gregor.

Patronem klubu Generace Motor je poslanec Evropského parlamentu Filip Turek, který se stal i součástí náborové kampaně na sociálních sítích.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

23:00 Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nového oboru zdravotnický záchranář na Univerzitě T…