Hašek (PRO): Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky

13.08.2024 11:17 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na vulgární vyjádření plukovníka Otakara Foltýna, koordinátora pro komunikaci Úřadu vlády ČR, na adresu spoluobčanů

Hašek (PRO): Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Přečetl jsem si veřejné výroky vládního úředníka Foltýna na adresu svých spoluobčanů a zcela se ztotožňuji s argumentaci paní senátorky Hamplové v dopise premiéru Fialovi. Pan Foltýn s takovým myšlením a vyjadřováním nepatří na Hrad ani do Strakovky, ale v lepším případě jen na pracák, v horším jinam do státní péče.

Neexistuje nic, co by mohlo jeho výroky omlouvat, a neexistuje žádný důvod, aby tento pán měl byť na jen jeden další den být vládním koordinátorem strategické komunikace státu.

Občané České republiky nejsou svině ani zombíci, nepatří izolovat do karantény a ani se nemají hloubit příkopy mezi lidmi. Věra Jourová už premiérovi volala? Tohle je totiž útok na právní stát v podání vysokého vládního úředníka jako vyšitý.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konečná (Stačilo!): Přijďte rozhodnout o useknutí dalšího chapadla Fialovy pětidemolice

8:13 Konečná (Stačilo!): Přijďte rozhodnout o useknutí dalšího chapadla Fialovy pětidemolice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do krajů.