Hašek (PRO): Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky

13.08.2024 11:17 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na vulgární vyjádření plukovníka Otakara Foltýna, koordinátora pro komunikaci Úřadu vlády ČR, na adresu spoluobčanů

Hašek (PRO): Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Přečetl jsem si veřejné výroky vládního úředníka Foltýna na adresu svých spoluobčanů a zcela se ztotožňuji s argumentaci paní senátorky Hamplové v dopise premiéru Fialovi. Pan Foltýn s takovým myšlením a vyjadřováním nepatří na Hrad ani do Strakovky, ale v lepším případě jen na pracák, v horším jinam do státní péče.

Neexistuje nic, co by mohlo jeho výroky omlouvat, a neexistuje žádný důvod, aby tento pán měl byť na jen jeden další den být vládním koordinátorem strategické komunikace státu.

Občané České republiky nejsou svině ani zombíci, nepatří izolovat do karantény a ani se nemají hloubit příkopy mezi lidmi. Věra Jourová už premiérovi volala? Tohle je totiž útok na právní stát v podání vysokého vládního úředníka jako vyšitý.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nepil (ANO): Nátlak a vydírání ze strany pirátského náměstka Hřiba

10:11 Nepil (ANO): Nátlak a vydírání ze strany pirátského náměstka Hřiba

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chování Zdeňka Hřiba na Magistrátu hl. m. Prahy.