Jaroš (PBCH): Jedním z největších problémů, který trápí obyvatele Prahy 13, je nová výstavba

22.09.2022 14:52 | Tisková zpráva

Je samozřejmé, že v současné době je důležitá výstavba nových bytů, ale je třeba také klást důraz i na celkovou urbanizaci. Nemůžeme stále nečinně přihlížet tomu, jak jsou stavěny další nové bytové komplexy, a to aniž by někdo řešil otázku výstavby nové školy, školky, zdravotnického zařízení a dalších objektů občanské vybavenosti.

Jaroš (PBCH): Jedním z největších problémů, který trápí obyvatele Prahy 13, je nová výstavba
Foto: Archiv PJ
Popisek: Pavel Jaroš

My za Prahu 13 bez chaosu se zasadíme o vznik jedné až dvou komunitních zahrad, kde by si lidé mohli pěstovat ovoce, bylinky, relaxovat a trávit svůj volný čas a čas se svými dětmi. Rovněž je pro nás důležité a klademe důraz na zlepšení stavu městské zeleně na Praze 13 bez ohledu na to, zdali je v péči městské části nebo magistrátu.

Budeme věnovat naši zvýšenou pozornost třídění odpadu a prosadíme navýšení počtu kontejnerů na tříděný odpad. Jednou z dalších věcí, které je potřeba věnovat pozornost, je dořešení otázky napojení Radlické radiály na městský okruh, a tím zlepšení průjezdnosti Prahou 13.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.