Kochman (SPD): Potřeby zdravotně postižených znám z vlastní zkušenosti

01.08.2024 11:17 | Monitoring

Politika na krajské úrovni je především o znalostí prostředí a potřeb lidí jak po zdravotní stránce, tak po stránce sociální péče o skupiny zdravotně znevýhodněných .

Kochman (SPD): Potřeby zdravotně postižených znám z vlastní zkušenosti
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Můj příběh začal v roce 1977, kdy jsem přišel o levou nohu ve stehně. Bylo mi v té době devět let. Po nehodě bylo těžké zařadit se do společnosti dětí. Byl to sport, který mě dostal zpátky. Zařadil jsem se do společnosti s handicapovanými lidmi, kteří mi ukázali směr a odhodlání.

Pracuji v zařízení Centrum pobytových a terénních sociálních služeb od roku 1988. Jelikož mám zkušenosti z praxe, chtěl bych se věnovat sociálním službám, osobám se zdravotním postižením, seniorům a rodičům dětí se zdravotním postižením, ženám samoživitelkám a lidem v nouzi.

Chtěl bych také poukázat na předměty samostatných využitých veřejných prostor, budov, a služeb určené veřejnosti. V některých případech jsou to překážky natolik závažné, že zcela znemožňují člověku s určitým typem postižení navštívit určitou budovu, jako jsou restaurace, bazény a historická centra.

Proto máme na kandidátce lidi, kteří mají srdce a chtějí to nejlepší pro svůj kraj. Kvalitní odborníky z mnoha důležitých profesí, kteří své znalosti a odpovědnost mnohokrát prokázali ať už ve svém osobním, či pracovním životě. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Milan Kochman

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Primátor Svoboda: V pražských Kolovratech vyrůstá nová škola

4:28 Primátor Svoboda: V pražských Kolovratech vyrůstá nová škola

Do dvou let přibude v městské části Praha-Kolovraty nová školní budova, do jejíchž lavic zasedne až …