Komínek (KSČM): Výlet vlakem na Kokořínsko? Zapomeňte!

05.08.2022 4:33

Jsme svědky další nehorázné prasárny, již tradičně pod taktovkou středočeského krajského radního Petra Boreckého (STAN).

Komínek (KSČM): Výlet vlakem na Kokořínsko? Zapomeňte!
Foto: archiv
Popisek: Zastupitel KSČM Jaroslav Komínek

Středočeský kraj letos stanovil jízdní řád na lokálce Mělník - Mšeno - Mladá Boleslav tak, aby ji nemohli využít pro své výlety občané Ústeckého kraje. Zatímco vlak na Mšeno odjíždí z Mělníku v 9.00, vlak z Ústí nad Labem přijíždí o 2 minuty později, v 9.02.

A podobná situace se opakuje i odpoledne v opačném směru. Vlak do Ústí nad Labem odjíždí v 16.52, vlak ze Mšena přijede o 1 minutu později, v 16.53. A podobně je to i o dvě hodiny později. Cestující tak nemohou přestoupit. Nyní Borecký vyrukoval s tím, že provoz na trati zruší od příštího roku úplně, protože ji prý nikdo nevyužívá. No není divu, když Borecký záměrně rozbíjí návaznosti!

Pan Borecký je kozel v roli zahradníka. Od první chvíle, co se dostal na funkci radního pro dopravu, jen škodí a dokazuje, že na to, aby vykonával tuto funkci, nemá. Poškozuje nejen občany svého kraje, ale i sousedních krajů. Pan radní Borecký by udělal nejlépe pro svůj i okolní kraje, kdyby odstoupil. Tím by svému i okolním krajům prospěl nejlíp a nadělal méně škod.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…