Krynesová (SPD): Nejdražší voda v České republice

30.05.2024 4:32 | Komentář

Voda - privilegium nebo právo?

Krynesová (SPD): Nejdražší voda v České republice
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Určitě není třeba zde rozebírat význam vody pro člověka, cože je základní podmínkou pro existenci člověka. Tato znalost patří to odmala k výchově a vzdělání každého člověka. Proto se mi zdá neuvěřitelné, jak se s vodou hospodaří v ČR a především v mém domovském Plzeňském kraji. Paradoxem je, že pitná voda a její dostupnost nemá být pro občany privilegium, nýbrž základní právo. Je neuvěřitelné, že právě v obcích na Plzeňsku je nejdražší voda v celé republice, a to v obcích kde není největší spotřeba ani nejvyšší životní úroveň, ba naopak. Právě Severní Plzeňsko je v současnosti regionem s nejdražší vodou (ZDE). Nemusím připomínat, že tato situace trápí všechny občany i firmy a odrazují i potencionální investory např. v mikroregionu Kralovicko. Tato situace je z pohledu občanů a zejména mladých rodin (buďme za ně rádi) již neúnosná a nikde necítí zastání. V současné době se cena vody vyšplhala na 163,63 (Kč/m3) (https://www.vodarna.cz/ceny/).. Až budeme součástí zastupitelstva Plzeňského kraje, bude toto naší prioritou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Ing. Bc. Iveta Krynesová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

8:09 Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

Aby obrana naší země fungovala tak, jak má, generál Karel Řehka a ministryně obrany Jana Černochová …