Kučera (TOP 09): Houbaření zdar aneb starejme se o naše lesy

14.10.2024 14:40 | Monitoring

Stejně jako spousta z Vás se teď rád vydávám do lesa zkoušet štěstí. Je to skvělý způsob, jak si odpočinout a užít si klid v krásné přírodě.

Kučera (TOP 09): Houbaření zdar aneb starejme se o naše lesy
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Kučera

Aby to tak mohlo být i nadále, musíme se o naše lesy starat. Vláda proto schválila novelu lesního zákona, který přinese změny, které povedou ke zdravým, odolným a druhově pestrým lesům.

Díky tomu by mohly vzniknout lepší podmínky pro přizpůsobení lesů na klimatickou změnu, ubude administrativa vlastníkům nebo bude snadnější vybudovat tůňky, poldry a přehrážky pro zadržování vody v krajině. Poslanci a odborníci teď budou novelu připomínkovat. Věřím, že se nakonec najde řešení, které bude vyhovovat vlastníkům i návštěvníkům lesů.

Ale především jde o to, abychom naši přírodu chránili. Nejen pro nás, ale hlavně pro další generace. Ať dělá houbaření v českých lesích radost i našim dětem a vnoučatům.

Váš

Michal Kučera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Pastuchová byl položen dotaz

Problémy

Tvrdíte, jak vláda neřeší skutečné problémy této země, což je do jisté míry pravda. Ale zmiňujete řadu věcí, které byly problémem už za vás, jako třeba dostupnost bydlení, nedostatek lékařů atd. Jak tedy věřit tomu, že když se dostanete k moci, tak problémy vyřešíte? Protože ukazovat na jiné a kriti...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 4 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Vích (SPD): Utopistický projekt současné podoby Evropské unie je cesta k záhubě

15:41 Vích (SPD): Utopistický projekt současné podoby Evropské unie je cesta k záhubě

Evropská unie (EU) se během několika desetiletí svého vývoje etablovala jako jeden z největších poli…