Malý (Trikolora): Na sítích se objevují výzvy „Ukrajinci táhněte“. Nesouhlasím...

25.08.2024 10:22 | Monitoring

Nesouhlasím s „principem kolektivní viny, vnímám fakta. Původní záměr Západu nezafungoval. Účelem je vyčerpat Evropu, jako konkurenta, a to se daří.

Malý (Trikolora): Na sítích se objevují výzvy „Ukrajinci táhněte“. Nesouhlasím...
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Rusy opravdu nemusím, ale nemohu být na straně Ukrajiny, prolezlé fašismem, korupcí, černým obchodem se zbraněmi a s lidskými orgány, včetně dětských. Fašismus je neskonalé svinstvo, které se nesmí tolerovat.

Zahraniční media sdělují, že zbraně a munice dodávané Ukrajině jako pomoc proti Rusku jsou z části na černém trhu prodávány teroristům. Humanitární pomoc, potraviny a oblečení je prodávána v supermarketech, nebo vyhazována. Ukrajina je prolezlá fašismem, hlavní třída v Kyjevě je pojmenována jako Banderův prospekt, všude po Ukrajině jsou pozlacené sochy Bandery, ke kterým Ukrajinci kladou květiny. Jak jí mám držet palce?

Znám spoustu slušných Ukrajinců, kteří u nás pracují poctivě, těch si vážím. Pak jsou tu ti, co se schovávají před válkou a dělají rozbroje. Jsou tu i ti, co bydlí v hotelích, mají auta za víc jak 3 mil. a berou podporu. Navíc, většina z nich odešla z oblastí nedotčených válkou a někteří z nich dokonce jezdí domů na „dovolenou“. Ti by se měli vrátit domů. Pomoc potřebují ti, co skutečně uprchli před válkou z oblastí, kde se bojuje.

Není možné, aby všichni žili na úkor naší ekonomiky, našich seniorů. S ohledem na to, že vím, co se na Ukrajině dělo a děje, nemohu být s čistým svědomím proukrajinský. Ač z mnoha důvodů chápu konání Rusů, nemohu být ani na jejich straně. Ta válka je od prvního dne neskonalé svinstvo, ale nezačala v únoru 2022. Začala Majdanem.

Jsem celý život „pacifista“ a tak jsem od prvního dne protestoval proti té válce na Ukrajině, ale protestoval jsem již od roku 2014, kdy Ukrajina na Donbase vraždila civilní obyvatelstvo. Do února 2022 o tom psala i naše media. O fašismu, korupci, obchodu se zbraněmi a lidskými orgány. Politika naší vlády, podporující Ukrajinu za každou cenu dary zbraní a peněz je zcestná, vláda má krev na rukou.

Obrat veřejného mínění má na svědomí vládní propaganda a media díky zaslepené a nesoudné podpoře Ukrajiny. Díky tomu, že jsme jako snad jediná země oblepili naši republiku vlajkami Ukrajiny. Díky tomu, že vláda a media od února 2022 zamlčují, co se ve skutečnéosti na Ukrajině dělo a děje. To šílené zabíjení je nezbytné co nejdříve ukončit.

Rusko nikdy neprohrálo válku a neprohraje ani tuto. Bojuje proti němu celý Západ a prohrává. Je třeba dotlačit politiky, bankéře a zbrojaře, aby bylo toto vraždící zvěrstvo zastaveno. Může pomoci každý z nás, pokud nebude volit válečné štváče pětikoalice. To šílené zabíjení musí skončit.

I když se může zdát, že s tím krajské volby nesouvisí, není to tak docela pravda. Je nezbytné tyto válečné štváče, kteří zaprodávají a likvidují naši zemi, obětují její obyvatele a seniory na prvním místě oslabit na všech frontách a odstavit je od penězovodů a rozhodování v krajích, městských částech, ale zejména v Senátu a ve Sněmovně.

Naposledy na nás „upekli“ korespondenční volbu, kdy důvodem možná nejsou krajánci v zahraničí, ale Sudety a prolomení Benešových dekretů. Prosím, pojďme k volbám a volme rozumem, a ne dle novinových titulků. Lidi, prosím nepodceňte ani krajské volby, i když možná máte pocit, že nejsou podstatné. Podstatné totiž jsou každé volby.

Michal Malý, místopředseda MO Trikolora Praha 8.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pane Malý, nelze sedět na dvou židlích, což děláte., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusefrontový nevoják , 25.08.2024 12:05:57
Jednou stranou zde odsuzujte válečné šílenství na Ukrajině a vyzdvihujete ty Ukrajince, kteří zde žijí a pracují, případně skutečně odešli z oblastí bojů. Rád bych Vám ale připomněl, že za celou dobu přímého konfliktu jsem nezaznamenal jedinou demonstraci, petiční akci, happening nebo cokoliv jiného těchto lidí před ukrajinskou, českou nebo zejména americkou ambasádou s požadavky na zastavení dalšího nesmyslného financování, vyzbrojování a pokračující devastaci Ukrajiny, nebo odstoupení diktátora Zelenského, který jako poslušná loutka Západu jen plní zadání, kteréhož válka je pouze nástrojem. Je to JEJICH země, a jen oni si musí uvědomit, co vlastně chtějí. Nelze tvrdit, že si mám vážit lidí, kterým je jedno, co se děje s jejich vlastní zemí.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Druhé kolo aneb Co vlastně (ne)odpověděl pan premiér

9:15 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Druhé kolo aneb Co vlastně (ne)odpověděl pan premiér

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k odpovědi premiéra Fialy na podnět občané “svině” z …