Ministr Havlíček k plánovaným opatřením

12.10.2020 17:23 | Zprávy

Komentář místopředsedy vlády, ministra dopravy a ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka přepsaný pro ParlamentníListy.cz k plánovaným opatřením.

Ministr Havlíček k plánovaným opatřením
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Havlíček, místopředseda vlády, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy

My jsme se v podstatě okamžitě poté, co byla vyhlášena nová opatření, což bylo ve čtvrtek, v pátek setkali se zástupci 10 největších svazů, asociací a komor, a okamžitě jsme začali připravovat opatření. Rovnou říkáme, že nikoliv na plošné bázi, ale na individuální, respektive na bázi jednotlivých segmentů. Pochopitelně těch nejpostiženějších.
 
 
Dokončujeme program na podporu podnikatelů v kultuře, kde bude alokováno 750 milionů korun.
 
Dokončujeme program, a ten by měl být už v pondělí na vládě, na podporu podnikatelů ve sportu, 500 milionů korun.
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování II.

Děkuji za odpověď o párování I., Párování tedy neprobíhá jen na mimořádných schůzích jinak vždy. Bude hlasování o zvýšení koncesionářských Tv a rozhlas. poplatků, hlasování o zvyšování věku odchodu do důchodu na běžné schůzi, nebo mimořádné? Vy opravdu věříte, že stávající koaliční strany se budou c...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babišová (ANO): Narození, život a smrt k životu absolutně patří

22:31 Babišová (ANO): Narození, život a smrt k životu absolutně patří

Projev na 113. schůzi Poslanecké sněmovny 3. října 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zák…