ODS: Česko má přijít o peníze za to, že nechce migranty. Podpořili to poslanci ANO a TOP 09

07.07.2016 10:40 | Zprávy

Europoslanci zvolení za ANO a TOP 09 ve Štrasburku podpořili nejen povinné rozmísťování migrantů, ale také systém finančních odměn a trestů podle toho, jak státy naplňují kvóty. Státy jako je Česká republika, které se ke kvótám staví odmítavě, by tak měly přijít o prostředky z regionálních fondů, které jim pro období 2014-2020 byly přislíbeny.

ODS: Česko má přijít o peníze za to, že nechce migranty. Podpořili to poslanci ANO a TOP 09
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Andrej Babiš takovéto trestání neposlušných států opakovaně odmítl, takže z hlasování svých poslanců asi mít radost nebude,“ řekl předseda Aliance evropských konzervativců a reformistů Jan Zahradil. „Postoj TOP 09 naopak překvapivý není, povinné přerozdělování migrantů podporují dlouhodobě.“

„Navrhovaná opatření pouze způsobí další rozpory v Unii. Jestliže se tomuto má Česká republika vyhnout, musí vláda v rámci vyjednávání o brexitu požadovat výjimku z migrační a azylové politiky,“ dodal Jan Zahradil.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM: Řekněme Fialovi a jeho pohůnkům v krajích STAČILO!

4:31 KSČM: Řekněme Fialovi a jeho pohůnkům v krajích STAČILO!

Již za nedlouho proběhnou v České republice volby do zastupitelstev krajů. Krajské volby, ač si to m…