Opl (Rozumní): Migranti dorazí ze západu. S hromadou peněz v kapsách. Našich peněz

08.05.2017 17:48 | Zprávy

Obludnost a zkáza pro chudé země Evropské unie. Tedy i pro ČR. A to vše za naše peníze, o kterých se polovině obyvatel ani nezdá.

Opl (Rozumní): Migranti dorazí ze západu. S hromadou peněz v kapsách. Našich peněz
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Že nám Evropská unie otravuje životy již asi "milionem" nesmyslů, je realita. Je nám to sice nepříjemné, ale už jsme si na to "tak-nějak" zvykli. A nejde o život. Tedy zatím.

Ovšem to, co na nás Evropská unie chystá nyní, je o "level" výše. Tady začíná jít do tuhého a bez nadsázky je ve hře naše "bytí a nebytí".

Rodící se, obludný a naprosto vážně míněný plán Evropské unie spočívá v tom, že se direktivně přikáže všem členským zemím vyplácet uprchlíkům na celém území EU jednotná "sociální dávka".

Současně, má dojít k přerozdělení uprchlíků ve výši "spravedlivého" poměru k počtu obyvatel v jednotlivých členských zemí. Tímto se dostáváme k obrovským číslům jako podílu pro naši republiku.

A to "nejlepší" na konec. Výše "dávky" se sice ještě řeší, ale již padají konkrétní částky. Aktuálně se hovoří o výši v přepočtu cca 21.000,- Kč čistého na měsíc a "hlavu" ...

Tato částka je v chudých zemích Evropské unie tak vysoká, že nepochybně dojde k tomu, že se další obrovské množství migrantů ze západních a drahých zemí "zvedne" a půjde za skvělým životem na "levný" východ. Tedy i k nám. A pozor, již nyní jsou takto migranti instruováni a obyvatelé pohraničí zejména s Německem a Rakouskem o tom vědí své.

Pokud se toto skutečně zrealizuje, pak to bude samozřejmě znamenat národní tragédii, protože si všichni dokážeme představit, co by se u nás dělo. Otřesných záběrů, fotografií a očitých svědectví z chování migrantů "na západě" je nepřeberné množství.

A co se oné "sociální" dávky týče ? Tak ta je za nic. Bezpracně získají "na hlavu" z našich daní peníze, které polovina pracujících lidí v naší zemi ani nedostane k výplatě. To je skandální.

A nepochybně to nebude konečná částka. Těm lidem budeme muset zajistit a tedy i zaplatit spoustu dalšího. Ubytování, zdravotní péči, tlumočníky, "integrátory" z neziskovek ....

Je pouze na nás, zda-li umožníme, aby takováto zrůdnost byla v naší zemi zrealizována. 

Převzato z profilu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

22:14 Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Janě Maláčové, která stala předsedkyní Sociálních d…