Rajchl (PRO): Další z plejády mouder tchajwanského myslitele Miloše Vystrčila

19.07.2024 8:19 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení předsedy Senátu Miloše Vystrčila: "Senior dostane přidáno méně, než činí výše inflace, ale koupí si za svůj důchod více."

Rajchl (PRO): Další z plejády mouder tchajwanského myslitele Miloše Vystrčila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Další z plejády mouder, jimiž nás oblažil tchajwanský myslitel Miloš Vystrčil. Začínám mít pocit, že v pětikoalici rozjeli nějakou interní soutěž o to, kdo řekne větší blbost. A Miloš se rozhodl urvat zlato.

Myslíte, že by se někdo v Senátu mohl ujmout role ekonomického lektora a vysvětlit panu předsedovi pojmy reálný důchod a reálná mzda? Protože když důchody rostou pomaleji než inflace, tak si toho senioři (a invalidní důchodci - na které bychom neměli zapomínat) opravu víc nekoupí.

Naše strana PRO má perfektně zpracovanou důchodovou reformu, jejíž autorkou je Ivana Turková. Takže teď už je to, milí senioři a invalidní důchodci, jen na vás. Chcete, aby vás vláda dál okrádala a smála se vám těmito přiblblými výroky do očí, nebo si opravdu chcete za svůj důchod koupit víc a dopřát si důstojné stáří?

My vám dáváme slovo, že vaše důchody porostou výrazně rychleji než inflace. My tomu totiž na rozdíl od vlády rozumíme a víme, jak na to. A taky tady nejsme od toho, abychom zvyšovali německé důchody formou emisních povolenek.

Naším úkolem je zvýšit důchody českým seniorům a invalidním důchodcům, aby se i nadále nemuseli cítit jako žebráci v své vlastní zemi, pro kterou desítky let tvrdě pracovali.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Peníze, které současní důchodci vydělali , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseLadislaw , 19.07.2024 10:08:58
vlastnímu státu teď berou Ukrajinci. Aby nedošlo k omylu - podporuji pomoc ukrajinským dětem s mámami z oblastí bojů. Ovšem jsem proti pobytu dalších stovek tisíc Ukrajinců v ČR a jejich čerpání dávek, zdravotní péče, bydlení, vzdělávání. To není ekonomická velkorysost pětikoalice, to je ekonomická sebevražda státních financí, státního hospodaření. Pomáhá i Rakousko, ale rakouská vláda ví, že má i vlastní občany, vlastní rakouské děti.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Skopeček (ODS): Těsný souboj mezi ANO a SPOLU. Přijďte to překlopit na naši stranu

19:06 Skopeček (ODS): Těsný souboj mezi ANO a SPOLU. Přijďte to překlopit na naši stranu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke krajským volbám.