Rajchl (PRO): Otakar Foltýn demonstroval, že na přímou názorovou konfrontaci nemá

27.09.2024 8:19 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na post Otakara Fotlýna, že je Jindřich Rajchl “fašizující roztleskávač prokremelské propagandy”

Rajchl (PRO): Otakar Foltýn demonstroval, že na přímou názorovou konfrontaci nemá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Otakar Foltýn neunesl tíhu svého útěku z bojiště, ruply mu nervy a napsal o mně na svém FB, že jsem “fašizující roztleskávač prokremelské propagandy”. Sice jsem přesvědčen, že ani on ani jeho nohsledi, prosazující zavedení tvrdé cenzury názorových oponentů v této zemi, netuší, co tenhle výplod znamená, nicméně jejich uším, uvyklým na komunikaci formou osobních invektiv bez argumentů, to jistě zní lahodně.

Já jsem se tomu jen zasmál, neboť pokud mne z šiření propagandy obviní člověk, jenž je za tuto činnost placen z našich daní, tak je to až komicky absurdní. Už mi několik našich podporovatelů psalo, jestli na něj podám žalobu, nebo mu odpovím podobnou invektivou. Ani jedno z toho dělat nebudu. Nemám to zapotřebí.

Anketa

Odejde Jan Lipavský z vlády?

4%
89%
hlasovalo: 3084 lidí

Za prvé je totiž tento mentální výlev vrchního šiřitele třídního boje v naší zemi tím nejlepším potvrzením toho, že svou práci dělám dobře. A za druhé, já mám na rozdíl od něj argumenty, a tudíž se nemusím uchylovat k trapnému nálepkování svých názorových oponentů, tak jako to dělá od první minuty svého působení on. Mně úplně stačí, že tento narcistní majitel pravdy, jenž vymetá všechny politické podcasty v této zemi, se najednou dětinsky vymlouvá, že s politikem on do debaty nepůjde.

Je to stejné, jako kdyby jezdil po všech tělocvičnách, boxoval tam před diváky do pytle a tvrdil, že je nejlepší bojovník na světě a že by bez problémů vyhrál titul světového šampiona, protože jeho soupeři jsou prachobyčejné slaboučké svině, a pak by před začátkem turnaje řekl, že ani nenastoupí do prvního kola, neboť spadáte do jiné váhové kategorie.

Myslím, že je všem naprosto jasné, že kdyby jen cítil sebemenší šanci, že mě v debatě porazil, tak by si takovou možnost zvítězit nade mnou před celým národem nikdy nenechal utéct. Jenže on moc dobře ví, že by utrpěl kolosální debakl takových parametrů, že by v pondělí mohl leda tak vyklidit kancelář a odstěhovat se někam do Brusele. A proto utekl. Vlastně neutekl, on odmítl vůbec nastoupit do ringu. Čímž jasně demonstroval, že na přímou názorovou konfrontaci nemá a že je jen obyčejný chvástající se zbabělec.

Tak jej tedy nechme dál žít v jeho paranoidní realitě světa, plné proruských agentů, a hloubit jeho pověstné příkopy mezi občany této země. To, že mu zhnědly kalhoty zevnitř ještě před samotným duelem, je nakonec možná tím nejlepším možným výsledkem. Je to totiž ten nejlepší důkaz toho, že vláda a jejich přisluhovači moc dobře vědí, že máme pravdu, a že se klepou strachy, aby lidé v přímém přenosu neprozřeli a konečně nepochopili, že jedinou propgandou, která ovládá náš veřejný prostor a žene Českou republiku do propasti, je pouze ta jejich - proukrajinská, probruselská a prowashingtonská.

Už brzy stejně skonči na smetišti dějin. I s tim zbabělým vojáčkem.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Robert Králíček byl položen dotaz

edOKLADY

Zdravím. Vy tady zmiňujete spousty vyhlášek, které mi upřímně nic neříkají. Mě zajímá jedna věc, jak je možné, že aplikace eDoklady nebyla dostatečně zabezpečena, a kdo za to ponese odpovědnost? Protože ta data už odešla, to už nikdo nevrátí a je jen otázkou, zda třeba nebudou časem nějak zneužity a...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 17 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

jak je to dnes snadné , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 27.09.2024 8:27:51
kohokoliv onálepkovat, sprostě se o něm vyjadřovat, dehonestovat, poplivat, znemožnit v práci. Obzvlášť když je takové chování posvěceno z míst nejvyšších. A není nikoho, kdo by to zastavil. Panstvo si může dovolit všechno, občany pokládá jen za póvl bez jakýchkoliv práv. "Lůza" má jen povinnosti a držet ústa a krok

|  8 |  0

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Lipavský není ministr, ale influencer

11:17 Zahradil (ODS): Lipavský není ministr, ale influencer

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k údajné nepostradatelnosti pirátského ministra zahra…