Rejmont (TOP 09): Babiš - měnič názorů

27.11.2016 16:06 | Zprávy

Vítám výzvu Asociace podnikatelů a manažerů, hnutí Radostné Česko bez EET a Okresní hospodářské komory Jablonec nad Nisou pro všechny podnikatele a živnostníky.

Rejmont (TOP 09): Babiš - měnič názorů
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloš Rejmont

Původní verze: Od 1. prosince 2016 měla platit povinnost provozovat EET pro podnikatele v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, od 1. března 2017 by e-tržby měly zasáhnout všechny obchodní distributory.

Nová verze: 23. listopadu 2016, několik dnů před faktickým spuštěním, Babiš náhle částečně změnil názor na EET a předložil na koaliční radě, že elektronická evidence tržeb by se neměla vztahovat na e-shopy, platby kartou na internetu a podnikatele s příjmem pod 250 tisíc korun ročně s paušální daní.

To si dělá z podnikatelů legraci?

Vítám výzvu Asociace podnikatelů a manažerů, hnutí Radostné Česko bez EET a Okresní hospodářské komory Jablonec nad Nisou pro všechny podnikatele a živnostníky. Za prvé: Zavřete 1. 12. 2016 své provozovny, nemůžete-li zavřít na celý den, zavřete alespoň symbolicky, na hodinu i méně. Ukažte, co si o EET a této vládě myslíte. Za druhé: Přijďte 3. 12. 2016 od 12:00 hodin na Václavské náměstí v Praze na Shromáždění na podporu svobodného podnikání.

V listopadu 1989 jsme se na náměstích scházeli, abychom mohli svobodně žít a svobodně podnikat. Svoboda je opět v ohrožení.

MUDR. MILOŠ REJMONT, LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU A NÁŠ PODPOROVATEL

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Zuzana Moravčíková byl položen dotaz

Máte zkušenosti na post hejtmanky?

Dobrý den, dočetla jsem se, že jste v zastupitelstvu KH a ještě v opozici, takže komunálem jste neprolezla. Nelíbilo se mi, že osočujete lídra za ČSSD Řiháka- je určitě lepší než vy. Jde vám o sebe nebo o ČSSD? Kdyby vám šlo o stranu, tak se přeci chováte jako politik a nepoškozujete stranu vašimi v...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bednář (ANO): Chránit darebáky je nemravné, fakt to štve nejen mě!

17:17 Bednář (ANO): Chránit darebáky je nemravné, fakt to štve nejen mě!

Jsem hodně naštvaný. Ústavní soud na základě stížnosti senátorů zrušil možnost krátit sociální dávky…