Rozvoral (SPD): Hnutí SPD své sliby plní – přijďte prosím k volbám a podpořte naše kandidáty!

20.09.2024 17:02 | Zprávy

Již dnes a zítra proběhnou volby do zastupitelstev krajů a třetiny Senátu Parlamentu České republiky. V rámci těchto voleb mají občané jedinečnou možnost vyjádřit svou nespokojenost se současnou vládou Petra Fialy tím, že podpoří naše kandidáty.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD své sliby plní – přijďte prosím k volbám a podpořte naše kandidáty!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD zastává v souvislosti s těmito volbami jednoznačné stanovisko. Už musí být ukončeno působení pětikoaliční asociální vlády, která naši zemi vede do ekonomické zkázy. Je na čase, abychom prosadili naše řešení a lidé v České republice se měli zase dobře. Fialova vláda si za svou prioritu vytýčila prosazovat politiku EU (podporuje Green Deal a Migrační pakt EU) a na blaho a zájmy našich občanů vůbec nemyslí, ba naopak. Opatření vyplývající z vládního konsolidačního balíčku a neřešení inflace Fialovou nekompetentní vládou hned od jejího počátku zapříčinilo to, že se čím dál více českých domácností propadá do energetické chudoby a stále více slušných a pracujících lidí je závislých na různé sociální dávky. Na sociální dávky je už odkázána většina mladých domácností s dětmi, senioři a zdravotně postižení občané. Všechny tyto skutečnosti jsou potvrzením, že tato vláda není odpovědnou vládou odborníků a její kroky jsou zcela asociální, směřující proti zájmům občanů České republiky.

Pro SPD jsou naši občané na prvním místě. Spolu s koaličními partnery jsme si v rámci jednotlivých krajů definovali volební program, ve kterém jsme stanovili prioritní témata, zaměřená na konkrétní kraj. Někde kandiduje SPD samostatně, ve většině krajích v koalici s Trikolorou někde ještě s PRO 2022 a Svobodnými. Našim cílem je uspět v těchto krajských volbách a získat na krajských úřadech zastupitele, kteří budou naše prioritní témata prosazovat. V současné době máme 35 krajských zastupitelů a tento počet chceme navýšit.

Našim cílem je pomoci naší zemi, našim občanům, kterým chceme zajistit důstojné podmínky pro kvalitní život v bezpečné zemi. Chceme se aktivně podílet na správě a vedení všech našich krajů a z této pozice pomáhat občanům zasaženým nekompetentní asociální politikou vlády Petra Fialy. Nabízíme pracujícím rodinám mnoho benefitů, např. krajský příspěvek při narození dítěte, projekty dostupného bydlení, větší bezpečnost, řešení nedostupnosti ambulantní, pohotovostní i nemocniční lékařské a zdravotní péče, vyšší podporu veřejné dopravy, kvalitnější silnice, dostatečné kapacity na středních školách pro všechny zájemce o studium či rozšíření nabídky sociálních služeb pro seniory a zdravotně postižené občany.

Souhlasíte-li s volebním programem hnutí SPD a už dále nechcete snášet útrapy, které přicházejí v důsledku špatné politiky vládní pětikoalice, tak prosím podpořte ve volbách naše kandidáty. Důležité je se k volbám tento pátek a v sobotu dostavit a vhodit svůj hlas těm, kteří své sliby plní. Hnutí SPD své sliby plní, ale musíme k tomu dostat mandát od občanů. Všem, kteří nás podpoří, děkujeme.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

21:02 Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s jihokorejským prezidentem.