Rozvoral (SPD): Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!

25.06.2024 10:04 | Zprávy

V neděli 23. června proběhlo v Praze ve Vysočanech v prostorách hotelu Duo celostátní grémium hnutí SPD, na kterém jsme vyhodnotili volby do Evropského parlamentu a stanovili si strategii pro volby do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu.

Rozvoral (SPD): Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Předtím, než začala přípravná strategie pro krajské a senátní volby, které proběhnou v září tohoto roku, místopředseda hnutí Radim Fiala seznámil přítomné s analýzou výsledků voleb do Evropského parlamentu. Představený materiál byl v plénu prodiskutován a následně k výsledkům do Evropského parlamentu proběhla diskuze. Zazněla v ní celá řada kritických připomínek, které zároveň přinesly i celou řadu návrhů, vedoucích ke zkvalitnění naší práce v oblasti přípravy a realizaci voleb.      

Hlavním bodem celostátního grémia bylo stanovit a upřesnit, jak bude vedena volební kampaň pro podzimní krajské a senátní volby. Tato kampaň byla představena z pohledu a úkolů předsednictva hnutí v rámci celorepublikové strategie a následně řešeny možné odlišnosti v rámci krajů. Po vystoupení předsedy hnutí SPD Tomia Okamury a místopředsedy Radima Fialy pak v rámci otevřené diskuze zazněla celá řada návrhů od přítomných, jak situaci vnímají v jednotlivých krajích, a s jakými politickými subjekty budou sestavovat kandidátní listiny. Stanoveny byly i konkrétní návrhy, na jaké skupiny lidí cílit, a jakými formami.

Cílem je uspět ve všech krajích, tedy dostat se do krajských zastupitelstev. V současné době zde máme 35 zastupitelů a tento počet chceme navýšit. Prioritou hnutí SPD je pomoci naší zemi a našim občanům, kterým chceme zajistit důstojné podmínky pro kvalitní život v bezpečné zemi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Benefity od zaměstnavatele.

Dobrý den, paní ministryně. Můj zaměstnavatel mi v rámci benefitů nabízí měsíčně jistou částku, kterou mohu rozdělit mezi volnočasové aktivity, vzdělání, platby na e-shopech (lékárny, knížky), životní pojištění a penzijní připojištění. Pokud se rozhodnu peníze utratit za dovolenou, fitness, jazykov...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svobodní: Naši politici, zejména pirát Bartoš, další výstavbu jen komplikují

17:17 Svobodní: Naši politici, zejména pirát Bartoš, další výstavbu jen komplikují

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k stavebním předpisům