Senátorka Zwyrtek Hamplová: Test politických oponentů a provládních médií. Obstojí?

23.10.2024 8:19 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na uzavření smíru Slovenska s Andrejem Babišem ve sporu o ochranu osobnosti, týkajícím se jeho neoprávněné evidence ve svazcích komunistické Státní bezpečnosti (StB)

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Test politických oponentů a provládních médií. Obstojí?
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Na tomto nepochybně zlomovém výsledku letitého soudního sporu nebude zajímavá ani tak reakce samotného Andreje Babiše (tam chápu obyčejnou lidskou úlevu a pocit “konečně je to za mnou”), jako spíše politických oponentů, stavících svou kampaň na kampani “antibabiš” (neboť jinou nemají), a jemu očividně nepřejících až nepřátelských provládních médií … Včetně veřejnoprávní České televize.

Bude to zkrátka takový test přijímání právní reality a jim nepochybně těžce se nehodící pravdy, která byla jasně konstatována… O velkorysosti ze strany Andreje Babiše ve vztahu k jakýmkoli náhradám nemluv Uvidíme, zda dostane rozsahem odpovídající a zasloužený prostor minimálně v ČT. Právo na satisfakci tohoto druhu totiž musí přiznat Andreji Babišovi i ten, kdo ho nemá rád. Je-li fér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

SPD nebo Piráti

Kdo je pro vás přijatelnější partner? Přijde mi, že byste radši spolupracovali se SPD než s Piráty, je to tak? A proč je tak důležité, kdo má nebo nemá ve sněmovně post místopředsedy, k čemu nám lidem tato funkce je?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Piráti: Návrh státního rozpočtu není realistický, požadujeme jeho přepracování

10:21 Piráti: Návrh státního rozpočtu není realistický, požadujeme jeho přepracování

Tento týden je na programu jednání Poslanecké sněmovny návrh státního rozpočtu na rok 2025. Piráti u…