Štěpánek (Trikolora): Xaverova hanebná podpásovka

21.06.2024 10:21 | Komentář

Na Xaverovu hanebnou podpásovku jsem původně vůbec nechtěl reagovat, neboť stará lidová moudrost praví, že čím víc se s lejnem mažete, tím víc smrdí, ale lidé se ptají, co a jak se mezi námi ve skutečnosti odehrálo, proto jen ve stručnosti:

Štěpánek (Trikolora): Xaverova hanebná podpásovka
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

S Lubošem Veselým se známe třicet let, myslím, že tehdy si ještě ani neříkal Xaver, třicet let si tykáme. V minulosti jsem mu coby místopředseda Rady pro vysílání několikrát pomohl. Když se chtěl stát členem Rady České televize, hodně mu pro změnu z pozice poslankyně pomohla Zuzana Majerová. 

Sečteno, podtrženo: Známe se víc než dobře. Také proto jsem mu před několika dny pěkně od plic napsal reakci na lživé, pomstychtivé, nenávistné, Trikoloru poškozující a kriminalizující vyjádření Karoliny Stonjekové na jeho kanálu Xaver live. Navíc zdaleka ne první.

Vzešla z toho oboustranně dosti expresivní soukromá korespondence. Ten potměšilý ubožák ale posléze odprezentoval na kameru její část, samozřejmě, že tu moji, navíc zcela vytrženou z kontextu, a ještě k tomu nehorázným způsobem, když před diváky předstíral, že se vlastně neznáme. 

Tak jen pro pořádek. Nestoudné není použití jadrnějšího slovníku v soukromé komunikaci dvou lidí, nota bene lidí, kteří se znají třicet let, nestoudné a podpásové je její zneužití. Tohle lidé, kteří mají aspoň kousek charakteru, nedělají. 

Luboši, že tě hanba nefackuje! Máš rád Las Vegas. Tam se říká, co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Podobně platí, co se řekne mezi čtyřma očima, má zůstat mezi čtyřma očima.

Konec sdělení o lejnu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

8:09 Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

Aby obrana naší země fungovala tak, jak má, generál Karel Řehka a ministryně obrany Jana Černochová …