Svobodní: Je čas se na to skutečně vybodnout

22.10.2022 17:38 | Ze sítí

Svobodní od začátku říkali totéž, co říkají dnes. Je to totiž otázka respektu k rozhodování o vlastním těle. Očkování musí být dobrovolné a vakcíny se měly nakupovat stejným způsobem, jako všechny jiné.

Svobodní: Je čas se na to skutečně vybodnout
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Svobodných Libor Vondráček

Je nám blízké vidění světa prezentované na webu https://freevax.cz/. Nejsme Vaxeři ani Antivaxeři. Státem placená reklama na očkování je vyhazování peněz, které mohly lépe posloužit ve zdravotnictví.

V době schodku rozpočtu 375 miliard Kč je šokující, že se tak málo pozastavujeme nad tím, že jsme nevyužili státem nakoupené vakcíny v hodnotě vyšší než 14 miliard Kč. Stát už by se měl opravdu vybodnout na reklamu, kterou kvůli tomuto viru platí např. na Googlu a dalších (viz komentář).

Je šokující, že pouze od prosince 2020 do prosince 2021 zaplatil stát jen za smlouvy s mediálními domy přes 107 000 000 Kč. Nevyléčil tím nikoho, pouze tím s médii dohodl, že bude v mediích znít zaplacená státní propaganda o této nemoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

20:18 Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodové reformě.