Milan Krajča

S lidmi pro lidi!
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2013 12:03:05 - Hrubý Karel

Vážený,

po přečtení článku v PL a následné převážné reakce na něj bych Vám chtěl sdělit,že máte podporu nás,bývalých havířů.Osobně pocházím z komunistické rodiny ,otec byl v 50 letech politruk a následně okrení tajemník v Čáslavi,tedy na rozdíl ode mě,který nikdy s myšlenkou komunismu nesouhlasil a nikdy jsem nebyl ani pionýr,nebo svazák ač neustále přesvědčován otcem.Vaši idii nemohu věřit,protože je neslučitelná s chováním většiny lidstva v touze mít hodně a víc než ten druhý.Shodou náhod jsme přešli celý kolektiv z dolu Rudý říjen na Staříč,dnešní Paskov v 70 letech a rozjížděly jsme první poruby.Ač nerad ,po zkušenostech za poslední roky vám jako komunistům musím dát v mnohém za pravdu.Za vašeho režimu jsme nadávaly ,ale to byly takové malichernosti proti tomu,co se děje dnes za vládnutí současných partají a zlodějů.Shodujeme se,že pokud má někdo šanci dostat tento stát ze současného marasmu, jste jako partaj vy!!Lidé,včetně mne už si to uvědomují a fandí vám s pozdravem Hrubý K.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2013 16:38:00 - Milan Krajča
Dobrý den,velmi Vám děkuji za komentář. Vaší podpory si opravdu vážím. Jsem plně solidární s horníky na Ostravsku mimo jiné i proto, že z tohoto dnes tak těžce zkoušeného regionu sám pocházím. Je třeba Bakalovi a jemu podobným hlasitě vzkázat, že lidé nesmí být přednější než zisk. Příležitost k tomu bude například už zítra, v první den předčasných sněmovních voleb. Naše strana se jich účastní pod heslem "S lidmi pro lidi" a má volební číslo 21. S pozdravem a díkyMilan Krajča