Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA

  • R2014
  • Psáry
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.08.2014 20:30:25 - V.Koloušek

transparentnost

Budete chtít být transparentní, nebo aspoň tak sem pochopil váš článek zde. Jak vám to ale máme věřit, co hodláte změnit? A jak si to budem moci ověřit? Myslím, že frázi o transparentním hospodaření jinak totiž prosazuje každý a jak to dopadlo

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2014 23:21:37 - Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA
Dobrý den pane Koloušku,
my nechceme být transparentní, my jsme transparentní. Věci říkáme na plnou pusu. Přesvědčit Vás dokážeme, když nám tu šanci dáte. Mně osobně státní správa a její úředníci velmi ublížili a to je i jeden z motivů, proč jsem se rozhodl věci měnit. Celé to je o hodnotách. Pro mne je skutečnou hodnotou člověk a ne peníze. Peníze Vás mohou učinit svobodnějším, ale rozhodně ne šťastnějším. Pro sebe i své děti chci skutečnou demokracii, respektive svobodu, a ne tu pseudodemokracii ve které nyní žijeme. Jsem nespokojený se současným stavem a spolu se svými kolegy chceme věci měnit. Frázemi to nevyřešíme, chceme, stejně jako v Estonsku, nabídnout maximáoní kontrolu veřejnosti přes internet a rozhodnutí, rozpočty i smlouvy zveřejňovat. To je cesta jak omezit nejen korupci, ale i plýtvání penězi nás všech. Děkuji za dotaz a přeji hezký večer.