Česká spořitelna je demokratická

29.12.2013 13:00 | Zprávy

Pracovat v České spořitelně znamená mít možnost dobře komunikovat napříč firmou a sdílet informace a know how s ostatními, a to jak v rámci rozsáhlé pobočkové sítě, tak s centrálou v Praze.

Česká spořitelna je demokratická
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Vzhledem ke své velikosti musí Česká spořitelna využívat nejmodernějších nástrojů interní komunikace. Za projekt intranetové platformy Včelín získala druhou cenu v celoevropské soutěži FEIEA Grand Prix 2013 v kategorii Intranet site.

Včelín je interní sociální síť, podobná Facebooku, která je propojená s intranetem a registruje 80 - 100 tisíc návštěv od 30 tisíc návštěvníků. Její přínos pro firmu je zřejmý - otevřené diskuze, které tady probíhají, se dostaly až do porad vrcholového vedení. "Z ocenění máme velkou radost a je pro nás dalším potvrzením toho, že cesta otevřené a obousměrné komunikace se zaměstnanci, ke které Včelín přispívá, je správná. O tom ostatně svědčí i rostoucí statistiky používání této interní sociální sítě a počet zaměstnanců, kteří se do komunikace zapojují zejména v regionech. Za zmínku jistě stojí i interní ocenění Počin roku 2013, které Včelín získal v anketě manažerů celé Finanční skupiny České spořitelny" popisuje Jan Vyšehradský, ředitel odboru interní komunikace České spořitelny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. et Ing. Miloš Nový byl položen dotaz

úspory

Dobrý den, tvrdíte, jak je těžké ušetřit. A můžete mi říci, jak to mají dělat běžní lidé, kterým výdaje rostou, ale mzdy jsou nízké? A nemyslíte, že by stát mohl dost ušetřit, kdyby se zeštíhlil? Nač potřebujeme tolik politiků, ministrů, úředníků atd?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Dojezd záchranářů na Jičínsku urychlí nové výjezdové stanoviště

16:33 Královéhradecký kraj: Dojezd záchranářů na Jičínsku urychlí nové výjezdové stanoviště

Královéhradecký kraj zahájil stavbu nové výjezdové základny zdravotnické záchranné služby v Robousíc…