Polévka, hlavní jídlo, dezert a tentokrát i nápoje na zahřátí, sezonní menu je tradičně pestré a vyladěné. Zimní nabídka zahrnuje kulajdu s houbami, jako hlavní chod se podává guláš z divokého prasete se špekovými knedlíky, nakládanou zeleninou a cibulí. Vegetariáni mohou ochutnat bramborové špalíčky s dýňovou omáčkou a sýrem s modrou plísní. Milovníci sladkého by neměli vynechat dezert – švestkový crumble, tedy švestky zapékané pod křupavou drobenkou. V nabídce jsou také dva nápoje, a to populární chai latte a svařák.
Sezonní nabídku připravila společnost JLV, která ve vlacích ČD zajišťuje catering ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR.
Chcete, aby se koalice STAČILO! dostala do Poslanecké sněmovny?Anketa
Zimní menu:
Polévka:
Kulajda s houbami
Hlavní chod:
Guláš z divokého prasete, špekové knedlíky, nakládaná zelenina s cibulí
Hlavní chod vege:
Bramborové špalíčky s dýňovou omáčkou, sýr s modrou plísní
Dezert:
Švestkový crumble
Sezonní menu doplňuje stálý jídelní lístek, k dostání tak zůstávají oblíbené stálice, jako např. svíčková na smetaně nebo snídaňová nabídka.
Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva