České dráhy zahájily prodej oblíbené Jízdenky na léto

18.06.2024 22:03 | Tisková zpráva

České dráhy zahájily předprodej Jízdenky na léto. S touto speciální jízdenkou získají cestující jedinečnou možnost vyrazit vlakem kamkoli po Česku, a to za velmi výhodnou cenu. Jízdenku je možné využít v době prázdnin, tedy v období od 1. 7. do 31. 8. 2024.

České dráhy zahájily prodej oblíbené Jízdenky na léto
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Jízdenka na léto nemá omezení v počtu najetých kilometrů ani v počtu jízd nebo použitých kategorií vlaků (2. třída, možnost zakoupit doplatek do 1. třídy). Do vlaků s povinnou rezervací stačí přikoupit místenku. Prázdninovou jízdenku lze využít po dobu 7 nebo 14 po sobě jdoucích dnů, a bez omezení tak cestovat po celé republice vlaky Českých drah.

Neomezené cestování po celý týden už od 695 korun

Základní cena týdenní jízdenky je 1390 korun, dvoutýdenní stojí 1990 korun. Zvýhodněnou cenu mají držitelé IN Karet s některou ze zákaznických aplikací (1190 Kč/7 dní nebo 1690 Kč/14 dní). Děti, studenti a senioři s nárokem na státní slevu se dostanou na jedinečnou cenu 695 Kč/7 dní nebo 995 Kč/14 dní.

Prodej Jízdenky na léto spustily České dráhy 15. června 2024. Kompletní informace k nabídce najdete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Šmírování

Četl jsem o návrhu evropské komise, kterým chce zavést plošné šmírování lidí a kontrolovat jejich osobní komunikaci. To jako vážně? Nemyslíte, že to už je hodně přes čáru? Co nějaká ochrana soukromí? A jak moc je reálné, že tento návrh komise projde? Bude se o něm nějak hlasovat? A jestli ano, jak s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Léčiva na výrobu drog si dováželi z Polska v batohu

22:04 Celní správa: Léčiva na výrobu drog si dováželi z Polska v batohu

Královéhradečtí celníci ze Sekce pátrání Generálního ředitelství cel prověřovali skupinu osob pro zv…