Fonergy odloží povodní zasaženým zákazníkům platby záloh

01.10.2024 17:48 | Tisková zpráva

Český dodavatel energií, společnost Fonergy, se rozhodl pro pružnou pomoc svým zákazníkům, kteří byli zasaženi zářijovou povodní. Zákazníci, kteří mají potvrzení od obce, že byli vyplaveni, budou mít odsunuty platby záloh o dva měsíce. Odložení plateb si mohou dojednat telefonicky na zákaznické lince, případně e-mailem.

Fonergy odloží povodní zasaženým zákazníkům platby záloh
Foto: Screen: Fonergy.cz
Popisek: Fonergy - logo.

Společnost má řadu zákazníků, kteří byli povodní zasaženi. Odložení plateb záloh poskytne zákazníkům potřebné volné finanční prostředky do doby, než obdrží plnění například od pojišťoven. Odložení záloh se obejde bez jakéhokoliv postihu či uvedení na seznam neplatičů. Zálohy následně klient uhradí zpětně.

Odložení plateb si mohou zákazníci dojednat buď na telefonní lince zákaznického servisu 800 100 303, která je v provozu ve všední dny mezi 8. a 16. hodinou, případně prostřednictvím e-mailové adresy info@fonergy.cz. Pro odložení záloh ze strany Fonergy bude potřeba doložit, že zákazník byl velkou vodou zasažen.

O Fonergy s. r. o.

Společnost Fonergy je obchodník s elektrickou energií a zemním plynem z Uherského Hradiště, který dodává obě komodity po celém území České republiky. Hlavní výhodou tohoto dodavatele jsou vysoce konkurenceschopné ceny energií oproti tradičním dodavatelům. Veškeré smlouvy uzavírá Fonergy na dobu neurčitou, se zákazníky jedná naprosto transparentně. Také díky tomuto přístupu dokázala od svého založení v roce 2012 získat silný a početný kmen věrných zákazníků.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Zůstanete v politice?

Pane Bartoši, nemyslíte, že jste se rozhodl unáhleně? Proč už nechcete být předsedou? Nebo to nechtějí jiní? Pokud je to tak, tak si neuvědomují, že strana stojí hlavně na vás. A co by mě taky dost zajímalo je, zda budete příští rok kandidovat do sněmovny?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

HZS ČR: Hasičská dronová služba zmapuje povodněmi zasažená území ve 3D

19:39 HZS ČR: Hasičská dronová služba zmapuje povodněmi zasažená území ve 3D

V rámci své nové specializované činnosti bude HZS ČR tvořit ortofoto mapy povodní zasaženého území. …