LAMA energy od ledna sníží ceny pro všechny zákazníky

01.10.2024 10:22 | Komerční článek

Situace na energetickém trhu se stabilizuje a přes mírný růst cen se dá jejich další vývoj předpovídat lépe než v minulém nejistém období. Také díky tomu může společnost LAMA energy od ledna 2025 snížit ceny elektřiny a zemního plynu všem svým zákazníkům. Snížení ceny se bude týkat všech zákazníků, ať už mají smlouvy na dobu neurčitou, či fixní tarify. Zároveň s tím LAMA energy láká v kampani nové zákazníky na produkty s fixaci na jeden či dva roky.

LAMA energy od ledna sníží ceny pro všechny zákazníky
Foto: LAMA Energy
Popisek: LAMA Energy

Na rozdíl od ostatních dodavatelů energií, kteří zpravidla upravují ceny pouze zákazníkům s tarify na dobu neurčitou, se lednové snížení cen LAMA energy dotkne absolutně všech zákazníků, tedy i těch, kteří mají s ryze českým dodavatelem energií uzavřeny smlouvy na odběr elektřiny a zemního plynu se zafixovanými cenami.

„Tuto variantu jsme zvolili proto, aby z lednového snížení cen profitovali všichni naši zákazníci. Proto je ale třeba dodat, že nemůžeme výši slevy sdělit, protože bude pro každého zákazníka dle jeho tarifu i výše spotřeby různá. Kolik budou od nového roku konkrétně platit se tedy zákazníci dozvědí z rozpisu záloh na příští období,“ upřesňuje Jakub Tobiáš, marketingový ředitel LAMA ENERGY GROUP.

LAMA energy zároveň v rámci své podzimní kampaně láká nové i stávající zákazníky se smlouvami na dobu neurčitou k uzavření smluv s fixací do konce roku 2025, případně do konce roku 2026. „Jednoznačně nyní doporučujeme fixaci, protože výhodnější ceny v dohledné době podle mínění našich energetických expertů nebudou,“ říká Jakub Tobiáš s ohledem na vývoj cen komodit na energetické burze.

K uzavření nové smlouvy či prodloužení stávajícího kontraktu získají zákazníci tradiční benefit v podobě internetové televize Telly na jeden rok. Vedle toho ale LAMA energy nabízí bonus za uzavření smlouvy, jehož výše se odvíjí od výše spotřeby a může činit až 4 tisíce korun u elektřiny a 2 tisíce korun u zemního plynu. Bonusy se navíc sčítají, takže pokud zákazník uzavře smlouvu na více odběrných míst, získá bonus, který bude uplatněn hned u příštího vyúčtování, za každé odběrné místo.

O LAMA energy, a. s.

LAMA energy je český dodavatel zemního plynu a elektrické energie, součást firemní skupiny LAMA ENERGY GROUP s vlastní těžbou ropy a plynu na jižní Moravě. Plyn těžený v rámci skupiny pokrývá potřebu zákazníků LAMA energy přibližně z jedné pětiny. Společnost sídlí v Hradci nad Moravicí, do jejího portfolia patří domácnosti i firemní zákazníci. LAMA energy působí na českém trhu již od svého vzniku 1. 4. 2007, kdy došlo k liberalizaci odvětví. Pod tehdejším jménem LAMA INVESTMENTS začala společnost dodávat plyn velkoodběratelům a od roku 2009 i domácnostem pod značkou levnyplyn.cz. V roce 2011 firma rozšířila své portfolio i na dodávky elektřiny a expandovala na Slovensko. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Zůstanete v politice?

Pane Bartoši, nemyslíte, že jste se rozhodl unáhleně? Proč už nechcete být předsedou? Nebo to nechtějí jiní? Pokud je to tak, tak si neuvědomují, že strana stojí hlavně na vás. A co by mě taky dost zajímalo je, zda budete příští rok kandidovat do sněmovny?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

„Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko

10:44 „Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko

Už příští týden se sejdou čeští účinkující v hotelu Element na Lipensku na půlkulatém 5. ročníku ben…