Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?

21.05.2024 15:23 | Tisková zpráva

Již tento pátek 24. května 2024 se uskuteční od 20 hodin tzv. unikátní Minikoncert v Apartmánech Knížecí cesta, které se nacházejí na jihu Čech u břehů jezera Lipno.

Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?
Foto: Martin Production
Popisek: Zpěvačka Marcela Březinová

Nápad na uspořádání Minikoncertu vznikl v loňském roce, kdy se byl zpěvák a producent koncertu Martin France podívat v tomto romantickém koutě jihočeského kraje a v resortu, jehož historie sahá až do roku 1756. Slovo dalo slovo a po obhlídkách s resort managerkou Martinou Ostrýžovou bylo určeno datum improvizovaného koncertu a také místo, kde bude zároveň i improvizované pódium se zvukem. A tak jsou jak účinkující, tak místní ubytovaní a svévolně příchozí zvědaví, kolik lidí na koncert ve finále vlastně dorazí.

France

Zpěvák a producent Martin France

Jak tvrdí producent koncertu Martin France, jejich cílem je vždy lidi stmelovat, aby se potkali staří známí, ale poznali se i noví, dali si spolu víno nebo panáka, na dvě hodiny udělali „delete“ mozku a zazpívali si nebo si zatancovali.

urbanová

Zpěvačka Ina Urbanová

Projekt, který je pro všechny diváky zcela zdarma, podpoří například rocková zpěvačka Marcela Březinová, která si zahrála třeba i v muzikálu Pudr a benzín. Na akci dorazí i herec, zpěvák, básník a producent v jedné osobě Petr H. Batěk. Po delší době se na projektu agentury Martin Production objeví i další rocková dračice, která si též zahrála například v legendárním muzikálu Vlasy, a tou je Ina Urbanová, kterou si v jejích pěveckých začátcích můžete pamatovat i třeba v dnes už legendárním TV pořadu „Sejdeme se na Výsluní“ nebo z pěveckého popového tria Saturnin s jejich nesmrtelným hitem „Na kytaru kluci v parku hrají“. A jako čtvrtý z účinkujících, uváděných na plakátu, zazpívá i Martin France.

plakát

Jako překvapení večera pro diváky zazpívá také kytarový písničkář převážně vlastních písní Jan Vytásek, jemuž jeho první CD Lost And Found - Ztracený a znovunalezený křtili například leader hudební skupiny Olympic Petr Janda, osobní asistent Fredie Mercuryho a skupiny Queen Peter Freestone nebo herečka Jitka Asterová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Leo Luzar byl položen dotaz

Elektronické volby

Dobrý den Opravdu mě zajímá, proč v dnešní době, kdy naprostá většina domácností vlastní počítač a má přístup k internetu, neexistuje možnost zúčastnit se voleb pomocí internetu. Zrovna minulý rok se myslím konala v ČR konference ohledně digitalizace státu a společnosti, jíž se účastnil i p. Babiš....

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr spravedlnosti svolal na 13. červen zástupce všech stavů a profesí v rezortu spravedlnosti

13:21 Ministr spravedlnosti svolal na 13. červen zástupce všech stavů a profesí v rezortu spravedlnosti

V souvislosti s aktuální situací v rezortu justice se rozhodl ministr spravedlnosti Pavel Blažek svo…