Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?

21.05.2024 15:23 | Tisková zpráva

Již tento pátek 24. května 2024 se uskuteční od 20 hodin tzv. unikátní Minikoncert v Apartmánech Knížecí cesta, které se nacházejí na jihu Čech u břehů jezera Lipno.

Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?
Foto: Martin Production
Popisek: Zpěvačka Marcela Březinová

Nápad na uspořádání Minikoncertu vznikl v loňském roce, kdy se byl zpěvák a producent koncertu Martin France podívat v tomto romantickém koutě jihočeského kraje a v resortu, jehož historie sahá až do roku 1756. Slovo dalo slovo a po obhlídkách s resort managerkou Martinou Ostrýžovou bylo určeno datum improvizovaného koncertu a také místo, kde bude zároveň i improvizované pódium se zvukem. A tak jsou jak účinkující, tak místní ubytovaní a svévolně příchozí zvědaví, kolik lidí na koncert ve finále vlastně dorazí.

France

Zpěvák a producent Martin France

Jak tvrdí producent koncertu Martin France, jejich cílem je vždy lidi stmelovat, aby se potkali staří známí, ale poznali se i noví, dali si spolu víno nebo panáka, na dvě hodiny udělali „delete“ mozku a zazpívali si nebo si zatancovali.

urbanová

Zpěvačka Ina Urbanová

Projekt, který je pro všechny diváky zcela zdarma, podpoří například rocková zpěvačka Marcela Březinová, která si zahrála třeba i v muzikálu Pudr a benzín. Na akci dorazí i herec, zpěvák, básník a producent v jedné osobě Petr H. Batěk. Po delší době se na projektu agentury Martin Production objeví i další rocková dračice, která si též zahrála například v legendárním muzikálu Vlasy, a tou je Ina Urbanová, kterou si v jejích pěveckých začátcích můžete pamatovat i třeba v dnes už legendárním TV pořadu „Sejdeme se na Výsluní“ nebo z pěveckého popového tria Saturnin s jejich nesmrtelným hitem „Na kytaru kluci v parku hrají“. A jako čtvrtý z účinkujících, uváděných na plakátu, zazpívá i Martin France.

plakát

Jako překvapení večera pro diváky zazpívá také kytarový písničkář převážně vlastních písní Jan Vytásek, jemuž jeho první CD Lost And Found - Ztracený a znovunalezený křtili například leader hudební skupiny Olympic Petr Janda, osobní asistent Fredie Mercuryho a skupiny Queen Peter Freestone nebo herečka Jitka Asterová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

20:11 ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

Přesně 14 610 návštěvníků zavítalo o prázdninách do Infocentra Jaderné elektrárny Temelín. Je to o t…