Pacienti si tak mohou objednat jídelníček šitý na míru jejich individuálním dietologickým potřebám nebo preferencím, a nechybí ani zpestření ve formě domácích dezertů a tradičních svátečních jídel.
S příchodem nové nutriční terapeutky do brandýské nemocnice se pacienti dočkali několika výrazných změn, které vycházely jak z dotazníku spokojenosti se stravováním, tak z individuálních rozhovorů nutriční terapeutky přímo s pacienty. Každému pacientovi je při příjmu proveden nutriční screening a nutriční anamnéza - diety jsou tak sestavovány na základě konkrétního onemocnění a stravovacích preferencí pacienta a vždy se mění podle jeho aktuálního stavu. Nutriční terapeutka pak pravidelně chodí také na jednotlivá oddělení edukovat pacienty ohledně jejich specifických diet. Veškeré pokrmy jsou připravovány v naší vlastní kuchyni, kde vaříme jak pro pacienty, tak pro zaměstnance, a samozřejmostí je splnění přísných hygienických a dietologických norem.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva