Zubr Grand se tak velmi rychle „zabydlel“ v restauracích a hospodách se Zubrem na čepu. „Potvrzuje tak jednoznačně současný trend, kdy lidé dávají přednost pivům s vyšší hořkostí, které jsou vyráběny tradičními postupy,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. Ten se také osobně spolu se sládkovou pivovaru, Natašou Rouskovou, a dalšími zástupci pivovaru účastnili ochutnávek nového piva ve vybraných restauracích a pivnicích. Tyto akce probíhaly na střední Moravě v průběhu října a pokračovat budou až do konce roku.
„Do procesu vzniku piva Zubr Grand se zapojilo mnoho štamgastů, fanoušků a příznivců našeho pivovaru. Dali jednoznačně najevo, že je zajímá pivo i samotný postup vaření, jakož i použité ingredience a jejich kvalita,“ dodává Pluháček.
Díky jednoznačně pozitivnímu ohlasu se tak stáčení piva Zubr Grand do lahví a plechovek uskuteční již na začátku roku 2015. Zubr Grand je totiž nyní k dostání v restauracích a pivnicích výhradně v sudech, tedy jako točené pivo. V distribuční síti je od 1. října.
Oficiálně byl Zubr Grand představen na Svatováclavských slavnostech v Kroměříži, kde byl za přítomnosti jeho patrona Miloše Říhy, hokejového trenéra a přerovského rodáka, slavnostně pokřtěn. Chmelení na čtyřikrát dodává pivu neodolatelné chmelové aroma a jedinečnou sílu jeho chuti.
Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. V loňském roce získala značka ZUBR Gold ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z předešlého roku.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva