TaylorWessing: Markéta Deimelová je rozhodce Rozhodčího soudu

26.03.2018 14:51 | Zprávy

Mezinárodní advokátní kancelář Taylor Wessing a její pražská pobočka s potěšením oznamují, že Markéta Deimelová, partnerka Taylor Wessing Praha, byla zapsána jako rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky.

TaylorWessing: Markéta Deimelová je rozhodce Rozhodčího soudu
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Deimelová je partnerkou mezinárodní advokátní kanceláře Taylor Wessing v České republice již od roku 2001.  Od roku 2014 působí jako evropský usazený advokát v Rakousku, se specializací pro oblast mezinárodního práva soukromého. Poskytuje právní poradenství jak národním, tak mezinárodně působícím klientům, především v oblasti práva obchodních společností a závazkového práva. Specializuje se především na oblast hospodářské soutěže a oblast veřejných zakázek, zejména také na oblast spojování soutěžitelů a antimonopolní vyšetřování. Je členkou týmu Taylor Wessing CEE pro vědu a výzkum. Má také zkušenosti v oblasti zdravotní péče, služeb pro maloobchod a velkoobchod, v logistice a dopravě.

Advokátka Deimelová tak může v pozici rozhodce optimálně využít své dlouholeté zkušenosti v advokacii, vynikající jazykové znalosti, stejně jako statut advokáta v České republice a evropského usazeného advokáta v Rakousku.

Rozhodčí soud při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky je vysoce respektovaná a celosvětově uznávaná rozhodčí instituce. Mezi jinými patří mezi první instituce v Evropě, které nabízejí online rozhodčí řízení.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Žáci středních škol skládali v Hradci Králové Distribuční maturitu

19:16 ČEZ: Žáci středních škol skládali v Hradci Králové Distribuční maturitu

V Hradci králové se opět po roce sešli žáci partnerských středních škol, aby si prohloubili znalosti…