Ve francouzském pekařství PAUL jsme pro vás připravili zbrusu nové letní menu, plné zdraví prospěšných čerstvých surovin a zároveň neotřelých chuťových kombinací.
Letní klasikou jsou saláty – bohatou nabídku čerstvých salátů obohatí od června do srpna lahodné novinky, které si můžete vychutnat pouze v rámci letního menu. Salát s řepou Sous-vide a kozím sýrem je osvědčenou kombinací dvou superzdravých surovin, ovšem v netradičním pojetí – červená řepa je upravena metodou sous-vide, tedy pomalou přípravou ve vodní lázni, která zaručí zachování přirozené chuti, barvy a štavnatosti. V kombinaci s čerstvým kozím sýrem, křupavým ledovým salátem a lahodným medovo-hořčičným dresinkem jde o skvělý lehký oběd.
Středomořskou inspiraci nezapře další novinka – vydatný Salát s bulgurem a grilovanou zeleninou. Bulgur, tedy vařená celozrnná pšenice, plná vlákniny, vitamínů a minerálů, zkombinovali kuchaři pekařství PAUL s mixem čerstvých salátů a doplnili grilovanou zeleninou a jemným pestem. Aby vaše tělo využilo i vitamíny rozpustné v tucích, mezi které patří třeba betakarotén, přidali jsme i pár kapek olivového oleje.
Ne všichni jsou ale milovníky salátů a někdy potřebujeme něco vydatnějšího k zakousnutí. Pekařství PAUL je vyhlášené skvělým, čerstvě upečeným pečivem, a proto samozřejmě připravilo novinku i pro milovníky oblíbených plněných baget.
Lněná bageta s krůtí šunkou zažene i velký hlad a přitom nebudete mít pocit těžkého žaludku. Lněné semínko je skvělým zdrojem zdravých tuků, krůtí šunka dodá kvalitní bílkoviny a díky čerstvé zelenině doplníte i tolik potřebnou vlákninu!
Přijďte se přesvědčit do některé z poboček pekařství PAUL, že jíst zdravě a zároveň chutně je snazší, než myslíte!
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva