Vězeňská služba: Cleo a její housle přinesly světlo do brněnské vazební věznice

08.08.2024 22:28 | Tisková zpráva

V brněnské vazební věznici se odehrála neobyčejná událost, která připomněla, že hudba má moc překlenout i ty nejvyšší zdi.

Vězeňská služba: Cleo a její housle přinesly světlo do brněnské vazební věznice
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Talentovaná houslistka, zpěvačka a písničkářka Cleo, známá nejen z brněnských ulic, kde rozdává svou hudbou radost kolemjdoucím, ale i ze svého Instagramového účtu, zde předvedla nezapomenutelný koncert, který organizovala tisková mluvčí věznice Markéta Bendová spolu s Dušanem Raabem.

Cleo: Hvězda večera

Cleo, mladá, půvabná a nadaná houslistka, si svým mistrovským zvládnutím houslí získala srdce nejen vězňů, ale i přítomných zaměstnanců věznice. Její vystoupení v podobě moderního aranžmá dokázalo vyburcovat k nadšení publikum z řad odsouzených z místního výkonu trestu. Cleo je známá svým jedinečným stylem, který spojuje tradiční hru na housle s moderními prvky a emocemi, jež vkládá do každé skladby.

Na svém Instagramu, kde sdílí svou hudební produkci, má Cleo již tisíce sledujících, kteří oceňují nejen její talent, ale i její vášeň a oddanost hudbě. Její cesta k úspěchu je inspirací mnoha mladým hudebníkům.

Koncert, který překvapil

Koncert ve věznici byl pro Cleo novou zkušeností, kterou přijala s nadšením. „Ráda hraji na netypických místech, a určitě bych se sem v budoucnu ráda vrátila. Byl to skvělý večer,“ řekla po koncertu.

Reakce publika

Odsouzení koncert ocenili velkými ovacemi. „Bylo to fantastické. Na chvíli jsem zapomněl, kde jsem,“ řekl jeden z vězňů. Další dodal: „Cleo je opravdu talentovaná. Doufám, že se k nám ještě vrátí. Klidně hned zítra,“ dodává s úsměvem.

Hudba má neuvěřitelnou schopnost léčit a inspirovat. Jsme vděční Cleo za její čas, ochotu a talent a těšíme se na další kulturní události. Páteční koncert je důkazem, že hudba dokáže překonat i ty největší překážky a přinést radost i tam, kde bychom ji čekali nejméně. Brněnská vazební věznice se tak na chvíli proměnila v koncertní síň, kde housle Cleo rozezvučely nejen zdi, ale i srdce všech přítomných.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS: Objednání kominíka ke kontrole a čištění komínu neodkládejte, objednací lhůty se již prodlužují

7:23 HZS: Objednání kominíka ke kontrole a čištění komínu neodkládejte, objednací lhůty se již prodlužují

Letošní počasí zcela jistě oddálí začátek topné sezóny, ale i tak se občanům pomalu dostává na řadu …