Vězeňská služba: Setkání bývalých příslušnic s první dámou v Lánech

03.09.2024 13:28 | Tisková zpráva

Na zámku v Lánech se sešla první dáma Eva Pavlová s bývalými příslušnicemi bezpečnostních sborů. Dvacet z nich bylo také bývalými příslušnicemi Vězeňské služby ČR.

Vězeňská služba: Setkání bývalých příslušnic s první dámou v Lánech
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Eva Pavlová, která je podplukovnice české armády v záloze, o ženách v bezpečnostních sborech říká: „Jsou to ženy s mnoha příběhy v náročné službě pro nás, pro naši zemi. Jejich odvaha, obětavost a schopnost zvládnout dvojí zátěž – náročnou službu i péči o rodinu – si zaslouží naši úctu a podporu. Neúnavné úsilí a nasazení těchto žen jsou inspirací pro druhé.“ První dáma také při setkání ocenila nelehkou celoživotní práci přítomných žen příslušnic, jejich mimořádný přínos pro bezpečnostní sbory a vyzdvihla schopnost zvládat náročnou dvojroli žen. Na jedné straně příslušnic, na druhé straně partnerek a matek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Štěchovická vodní elektrárna oslaví osmdesátiny speciálními exkurzemi pro veřejnost

14:21 ČEZ: Štěchovická vodní elektrárna oslaví osmdesátiny speciálními exkurzemi pro veřejnost

Vltavská vodní elektrárna ve Štěchovicích vyrábí bezemisní energii od roku 1944. Do sítě dodala přes…