„Počkej po volbách.“ Pavel Novotný vyhrožuje Konečné. „Dočká“ se však spíš on

05.06.2024 10:56 | Monitoring

Kateřina Konečná a její prvomájová akce v Ostravě nejspíš povedou k vyloučení Pavla Novotného z ODS. Nyní za to lídryni kandidátky STAČILO! slibuje, že jí po volbách ukáže. Na sociální síti se kolem toho odehrála další výživná přestřelka, při které „zlobivé dítě ODS“ opět probořilo dno vkusu.

„Počkej po volbách.“ Pavel Novotný vyhrožuje Konečné. „Dočká“ se však spíš on
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Předvolební dění kolem kandidátky STAČILO! v posledním měsíci oživil výstup Pavla Novotného, stále ještě člena vládní ODS.

Ten nevydýchal, že na jejich prvomájové akci v Ostravě vystupoval hudebník Felix Slováček.

Novotný coby bývalý bulvární novinář Slováčka a jeho manželku Dagmar Patrasovou probíral mnohokrát, teď napsal, že „Felix byl vždycky debil“.

V poslední době jej prý ale šetřil, a vysvětlil proč: „Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal.“

Způsob, jakým se vyjádřil o zpěvákově dceři, která již podruhé bojuje s rakovinou, byl moc i na jeho spolustraníky, kteří do té doby vykládali, že „jednoho Novotného ODS unese“.

Sama zpěvačka se nedávno vyjádřila, že neví, proč proti její rodině cítí Novotný takovou zášť. „Léčila bych ho spíš láskou, než další nenávistí. Dát mu přes rypák ho taky neprobere,“ řekla pro DVTV.

To však starostu, chlubícího se titulem „zlobivé dítě ODS“, neodradilo od dalšího kolečka. K tomu jej nejspíš vedl nedávný rozhovor Konečné pro ParlamentníListy.cz, kde ke kauze po dotazu řekla: „Jsem ráda, že se Petr Fiala a ODS může opírat o takové lidi jako je ‚pan‘ Novotný. Absolutně to demaskuje jejich divadelní roli slušných a hodnotových politiků. Mimochodem je zajímavé, že ‚panu‘ Novotnému léta procházejí výroky, kdy nazývá jeden národ opicemi, Čechy posílá do války a názorové odpůrce – zejména komunisty – by nejraději viděl rovnou na popravišti, ale jedno prohlášení L. X. Veselého bleskurychle zmobilizuje celou pětikoalici.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Prominent z Občanské demokratické strany ................., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVierka , 05.06.2024 12:16:24
Opětovně nakálel do vlastního hnízda. Buran zůstane buranem i kdyby starostoval. Vizitka demokratické strany.

|  23 |  0

Další články z rubriky

Senátor Šlachta. Šídlo se neudržel

15:20 Senátor Šlachta. Šídlo se neudržel

Senátor Robert Šlachta. Nic tak nerezonovalo českými sociálními sítěmi v prvních minutách sčítání, j…