„Ten stánek se otvírá v devět hodin, máme nějakých půl devátý a už je tam fronta jako kráva. Já to tady nakoupím a pak to samozřejmě otestuju ve studiu, protože tady venku bych to asi nemohl ohřát. Je to hodně zajímavý a jsem na to hodně zvědavej," poznamenal Starej fotr, který si objednal sedlácký vepřový plátek, kuřecí samuraj s bramboráčky, smažák, gulášovou polévku a gurmánské stehno. „282,“ zněla cena. Na jídlo však podle svých slov čekal víc než půl hodiny.
Následně rozebral kvalitu jídla, které si do studia dovezl. „Na první pohled to nevypadá úplně nejhůř,“ začal popisovat Starej fotr a jako první vybalil smažák s bramborem i s tatarkou. „Cena za smažák je 79 Kč,“ popsal Starej fotr a vybalil sedlácký vepřový plátek s těstovinami – 350 g. „Stálo to neuvěřitelných 45 Kč! To je neskutečný!“ uvedl Starej fotr.
„Pak tu máme něco takhle v tom alobalu. Gurmánské kuřecí stehno zapečené s bramborem, tak takhle to vypadá, tohle už mi je sympatický v tom alobalu, samozřejmě to z toho budu muset vyndat, protože to takhle nemůžu dát do mikrovlnky a troubu tady nemám. Pak tu máme polévku, polévka je gulášová s mletým masem a stála dvacičku. Myslím si, že docela i pěkná porce. Tak a poslední jídlo tady mám, kuřecí samuraj s bramboráčky, to stálo 59 korun,“ dodal Starej fotr.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Vanda Efnerová