Mládežník se popral s plakátem Konečné. Nevyhrál, má ostudu

28.08.2024 19:30 | Monitoring

Pár týdnů do krajských voleb už zdobí regiony předvolební plakáty politických stran a uskupení. A některé budí velké vášně. Například z plakátu koalice STAČILO! si mladý muž udělal doslova boxovací pytel, konkrétně pak z obličeje komunistky Kateřiny Konečné. Reakce na jeho počínání jsou velmi rozporuplné, někdo mladíkův čin ocenil, někdo s posměchem odsoudil.

Mládežník se popral s plakátem Konečné. Nevyhrál, má ostudu
Foto: X
Popisek: Mladík si vybíjí zlost vůči předsedkyni KSČM na předvolebním plakátu koalice Stačilo!

Ve volbách do Evropského parlamentu koalice STAČILO!, kterou tvoří KSČM, SD-SN, ČSNS a další politické strany, slavila úspěch. Šéfka komunistů věří, že tento úspěch zopakují také v krajských volbách. To ale některé občany rozpaluje doběla.

Na sociální síti X lidé sdílejí video, jak mladík jménem Marek agresivně mlátí pěstí do předvolebního plakátu koalice STAČILO!, na němž je tvář šéfky komunistů a europoslankyně Kateřiny Konečné. Několikrát s naštvaným pokřikem „komunistka“ agresivně udeří její tvář na plakátu, nejdříve pěstí, pak loktem. Poté si sundá z nohy botu a i tou mocně se snaží udeřit Konečnou opakovaně do obličeje.

Následně se mladý muž otočí na kameru a řekne na adresu Konečné do kamery „fuj“, to vše uzavře tím, že na její plakát plivne.

Někteří mladíka na sociální síti X plácají v reakcích pochvalně po zádech, jiní se neubránili smíchu.

Knězovi Janu Špačkovi se nenávist vůči předsedkyni KSČM zamlouvá, vyjádřil to následujícím komentářem: „Skvělá předběžná příprava!“ uvedl.

„Dělá to správně s tou botou. Komáři byli vždy otravný hmyz. Tak se na havěť musí,“ vyjádřil souhlas s počínáním odpůrce komunistů další diskutér.

Objevily se i další návrhy, co s plakátem koalice STAČILO! udělat: „Nehraj si na frajera, buď frajerem a strhni ten zkurvenej komárskej plakát...,“ radil další komentující mladíkovi.

Jak se ale ukázalo, někteří lidé podle svých slov plakáty STAČILO! strhávají, pokud na ně ve svém kraji narazí: „Jo, to strhávám, když to potkám někde,“ přiznal jeden z uživatelů platformy X.

Souhlasně a stručně se k ničení plakátů vyjadřovali i další lidé, například pomocí vztyčeného palce a vysmátých smajlíků.

V nemenším množství přišel i výsměch a komentování mladíkova rozhořčení jako nanejvýš trapné.

„Při boji s komunisty je důležité se neznemožnit,“ napsal Daniel Štěpánek.

„Hm, chlapec se buď dost směšně předvádí, nebo by měl jít na terapii,“ dodal nevěřícně Karel Jindřich Lopata.

Objevilo se i rýpnutí do mladíkových proporcí. „Ještě že mu nepraskla kostička na tý anorektický ručičce,“ rýpl si přispěvatel do diskuse jménem Jan.

„Kdyby si nechal změřit testosteron, vyjde negativní. Bože, to co je za máničku?“ lekl se mladého Marka i Radek Neplech.

Ať už fandíte komukoliv, tohle není na palec, ale na Bohnice, konstatoval Pavel Šulc. A doplnil: „Postavit tohle dítě před skutečný problém, bude volat maminku, ale u plakátů je hrdina jako mladej Palestinec,“ konstatoval.

Nechyběly ani názory, že pokud by se mladík postavil Konečné tváří v tvář, vzal by raději nohy na ramena. „Klouček mlátí papír, a ještě tak opatrně, aby ho to nebolelo. Ten se nikdy nepral. Myslím, že by utekl i před tou Konečnou,“ zaznělo v komentáři.

Lidé rovněž po zhlédnutí videa polemizovali, zda má mladík něco s mozkem nebo nezvládá emoce.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pokud se pamatuji tak byl odsouzen muž, který Langrovi přimaloval tykadla na plagátu., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 28.08.2024 19:47:01
Ten muž je zjevně statečný, hodí se do týmu Foltýna. Mámo, táto máte užasného syna.

|  11 |  0

Další články z rubriky

„To snad není možný, co on si dovolí.“ Holec se splet ve Fialovi. Toto nečekal

22:59 „To snad není možný, co on si dovolí.“ Holec se splet ve Fialovi. Toto nečekal

Publicista Petr Holec to vzal od podlahy. Premiéra Petra Fialy popsal jako muže, kterému ještě pere …