Paroubkova LEV21 a ustavující sjezd: 26. listopadu v Praze

04.11.2011 18:10 | Zprávy

Sjezd nové strany expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka se bude konat 26. listopadu. Mimo jiné se zde bude jednat i o spolupráci s ČSNS 2005, informoval mluvčí Paroubkovy nové strany Tomáš Sazima.

Paroubkova LEV21 a ustavující sjezd: 26. listopadu v Praze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

V pátek potvrdil tiskový mluvčí nové strany Národních socialistů - levice 21. století  (NS-LEV21) Tomáš Sazima ustavující sjezd, který proběhne 26. listopadu v pražském Obecním domě. Zároveň by se na tomto sjezdu mělo připravovat splynutí projektu Jiřího Paroubka se stranou ČSNS 2005. 

O případném sjednocení bude strana ČSNS 2005 jednat zase na svém sjezdu 12. listopadu, dodal Sazima.

Obecný program strany a stanovy, deklarace programových a ideových východisek se bude probírat právě na sjezdu Národních socialistů - levice 21. století.  

Tomáš Sazima také prozradil, na co bude NS-LEV 21 klást největší důraz. Především na oblasti zdravotnictví, boje s nezaměstnaností a krizí, východiska z důchodové reformy, boje proti korupci a oblast životního prostředí. 

Písemné vyrozumění o registraci strany na ministerstvu vnitra obdželi Národní socialisté - levice 21. století v pátek ráno. 


Čtěte také:

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kri

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Euro

Tvrdíte, že jste proti Euru, co ale tedy říkáte na to, že se ODS spojila se stranami, a dokonce s nimi jde i do voleb, které chtějí úplný opak? Proč se ODS neosamostatní? Vždyť vy ty malé strany ke zvolení nepotřebujete.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zoufalství, ubohost.“ Daniel Vávra k tvrzení, že volby Babišovi vyhrál Putin

18:18 „Zoufalství, ubohost.“ Daniel Vávra k tvrzení, že volby Babišovi vyhrál Putin

Daniel Vávra, herní vývojář a spoluzakladatel Společnosti pro obranu svobody projevu, se pro Parlame…